Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Van Mickey Mouse tot Dave Roelvink

LM462_SP0038.jpg

De bruiloft van Shirley en Wesley is eigenlijk alleen te omschrijven als 1 groot feest. Een koets met witte paarden, een oude Engelse witte dubbeldekker voor de daggasten, witte duiven bij de voordeur, vlinders bij het stadhuis in Leiden, ballonblazers samen met Mickey en Mini Mouse voor de kinderen. Charmante gastvrouwen voor de volwassen en misschien wel 10 liveoptredens gedurende de dag door verschillende Nederlandse zangers…

En dan mag een opzwepende DJ in de avond natuurlijk ook niet ontbreken. Deze eer kwam toe aan niemand minder dan Dave Roelvink. En dat deed ie helemaal goed. Thumbs up!

Super dat we deze dag mochten vastleggen.

Kom-San & Niels

de kleine details..

fotoshootindeheide

Chaienna en Luuk trouwden op wel een heel mooi plekje. Onder een boom midden in de heide met al hun lieve familie en vrienden. Als trouwfotografen mochten we vanaf de voorbereiding erbij zijn. Dat gaf ons de kans om zelfs de kleine details als sieraden en parfum vast te leggen.

liefs,

Grace en Anthony

romantisch trouwen bij De Landgoederij

LM418B_SP0026.jpg

Karen en Wai Hong hadden we al een keer mogen vastleggen tijdens een pre-wedding shoot. Op de Posbank, omringd door weidse heidevelden. Een prachtige setting om in alle rust foto’s te maken in voorbereiding op de trouwdag.

Voor hun bruiloft zelf kozen ze voor een locatie in het centrum van ons land. Bunnik om precies te zijn. De Landgoederij is een evenementenlocatie waar je eigenlijk de hele trouwdag kan spenderen. De voorbereidingen en de daarbij behorende chinese deurspellen vonden plaats in Kasteel Cammingha dat onderdeel uitmaakt van het complex. Na even een uitstapje te hebben gemaakt voor een thee ceremonie en een korte fotoshoot vondt het burgerlijk huwelijk plaats in de een van de zalen van De Landgoederij. Omdat het prachtig weer was konden ze tijdens de receptie vervolgens heerlijk genieten van het ruimte buitenterras dat in verbinding staat met de kasteeltuin. Het werd dan ook een super relaxte dag vol met mooie momenten om vast te leggen.

Eentje waar we als bruidsfotograaf met veel plezier op terugkijken.

Liefs,

Jamie en Niels


sneakers to party

Trouwen doe je op hoge hakken of met nette Van Bommels, maar feesten doe je uiteraard op sneakers!

Alle gasten waren op de bruiloft van MJ en Aaron dan ook uitgenodigd om hun mooiste sneakers aan te trekken. Zelf trokken ze deze in de avonduren ook aan om een feestje te kunnen bouwen in De Arendshoeve oftewel de ‘Garden of Amsterdam’.

liefs Liefdesmomenten,

Jaco en Niels (fotografie)

Grace en Joël (film)

polscorsage

trouwfototgraafzoetermeer

Wat was de dag van Cindy en Rob een heerlijke bruiloft om als trouwfotograaf vast te leggen. Mooie details als een polscorsage, maar ook de lieve familie en vrienden, het lekkere Surinaams eten en een buitenceremonie in het prieeltje van de Sniep, maakte deze dag bijzonder.


liefs

Ymke en Grace

bruidsjongens

bruidsjongens

Dansend. De een met een bordje om aan te geven dat de bruid in aantocht is. De ander voorzien van de ringen. Met deze vrolijke bruidsjongens werd de trouwceremonie van Lily en Tsoe Loong in het prachtige Hooge Vuursche een waar feestje. 

groeten Anthony en Grace

last dance

trouwfotograafnaarden

Spontaan de dansvloer op gaan wanneer je lievelingsnummer gespeeld wordt door deze fantastische band, The Tributes. Ellen en Thijs wisten hiermee hun borrel in de prachtige setting van Naarden vesting in stijl af te sluiten.

groeten Grace en Joel

 

 

how to make an entrance

LM412_SP017.jpg

Op een zonovergoten dag, opgewacht door je moeder, samen aankomen met een helikopter in het bijzijn van al je lieve vrienden en familie. Gevolgd door prachtige Armeense gebruiken om daarna met iedereen richting een idyllische ceremonieplek te wandelen bij Klooster Bethlehem.  

Kristine en André organiseerden een onvergetelijke dag voor zichzelf, hun gasten én het foto- & filmteam van Liefdesmomenten. 

Liefs, Liefdesmomenten

Grace en Niels (fotografie) + Joël en Smila (videografie)

Bellenblazen in het park

LM402_SP012.jpg

Aankomen in de Tesla. Getrouwd worden door niemand minder dan je eigen vader in het bijzijn van je lieve familie en vrienden. Uiteraard heerlijk in het zonnetje met het Heerenhuys en het Euromastpark op de achtergrond. Dansen op de tonen van traditionele Kaapverdiaanse muziek. Even een paar ingrediënten die de trouwdag van Cateline en Jan onvergetelijk maken. Wat een heerlijke zomer is het toch!

Hoog zomer in Rockanje.

LM394_SP011.jpg

Het is nog altijd hot hot hot. En ook bij de bruiloft van Dewi en Jordy was het meer dan tropisch warm. Gelukkig trouwden ze pas laat op de dag aan het strand zodat de gasten tegen die tijd al een lekker verkoelend briesje voelden. 

Eerder op de dag hielden we de fotoshoot in en om het vestingstadje Brielle. Daar was het een stuk minder verkoelend. En dan wil de fotograaf (lees: ondergetekende) ook nog even dat mooie veld met hoog gras in voor wat romantische beelden. Gelukkig voor Dewi was haar 'husband to be' niet te beroerd om haar even te helpen. 

Met zo'n houding komen de mooie beelden vanzelf. =)

Liefs, Niels