Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Spuit11

LM395_2757_t_1000px.jpg

Hoe bijzonder is dat? Om te spelen met je eigen band op je eigen bruiloft? Een bruid als zangeres en de bruidegom als saxofonist. Dat kan alleen maar een goed feestje opleveren! 

En dat is natuurlijk precies wat er is gebeurd bij de bruiloft van Francien en Bas. 

Villa Clementine

trouwreportage villa clementine
bruidsfotograaf villa clementine
trouwfotograaf amsterdam

In het bijzijn van hun lieve familie en vrienden gaven Mila en Niels elkaar het ja-woord. Villa Clementine, een prachtige historische herenhuis was het decor van dit intieme feestje. 

liefs Grace

De witte aap

LM375_0622_t_1000px.jpg

Volgens velen is de Witte aap de beste café van de wereld. Gelegen in het bruisende Witte de Withstraat hebben ook wij mooie herinneringen aan deze plek. Hoe bijzonder is het om vele jaren later Sylvia en Pieter te portretteren in hun café. Want als iemand dat bankje op het terras mag claimen dan is dat wel dit prachtige bruidspaar dat op oudjaar hun ja-woord aan elkaar gaven. Lieve Sylvia en Pieter, Wat hebben we genoten van jullie dag. We wensen jullie al het moois!

groeten,

Grace en Niels

Industriële backdrop

trouwfotovannelle

Het bruidspaar Nettie en Johan mochten we samen met de twee kinderen portretteren in de Van Nelle fabriek. Een prachtige industriële ruimte was onze backdrop. Na de ceremonie barstte het feest los en werd het nog lang gezellig in het Zalmhuis. 

groeten Grace en Niels 

herfst

LM335 SP_007.jpg

De herfst is om verliefd op te worden. Voor fotografen in elk geval. Intense kleurschakeringen van het groen en een laagstaande zon die zorgt voor prachtig verlichte plekken. Als fotograaf krijg je dan vaak het ene cadeautje na het andere. 

Kirsten en Arthur trouwden in Rotterdam terwijl de bladeren in rap tempo de bomen verlieten. De setting? Het Heerenhuys. Gelegen in het Euromastpark. Het bleek een prachtige herfstdag te worden waarbij de zon zich regelmatig liet zien en er 's avonds zelfs buiten nog geborreld kon worden. Die dagen zijn zeldzaam en dus om van te genieten. 

Liefs,

Maria en Niels

Landgoed Groot Warnsborn

LM297_SP007.jpg

Verscholen in de bossen nabij Arnhem, aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt een prachtig landgoed. Groot Warnsborn. Als Liefdesmomenten hebben we het geluk gehad er al een aantal keer een trouwerij vast te mogen leggen. Zo ook die van Machteld en Gerard. Maar dit keer in foto en film.

Het fijne van dit landgoed met zowel een groot hotel als een fantastisch mooie oranjerie is dat er een prachtige trouwerij gehouden kan worden, los van de weersomstandigheden. De unieke gebouwen icm met het uitzicht biedt de ruimte voor het ontvangen van grote groepen mensen. 

En als het dan even tegenzit met het weer? Dan maken we gewoon binnen mooie beelden... =)

Liefs,

Anduo & Niels

sprookjesachtig bijzonder

bruidsreportagevidaa

Sprookjesachtig bijzonder, Vidaa, de trouwlocatie die maar 10 minuten van onze studio vandaan is, maakt het waar. Trouwen op een mooi droomeiland in het bijzijn van lieve familie. Of het nu regent of niet, de bruiloft van Leonie en Bert-Jan was er een die je niet snel vergeet. 

groeten Grace en Jacco

  

the first look

bruidsfotograafvidaa

The first look, een spannend maar oh zo'n mooi moment. Bij de  bruiloft van Candy en Kevin was het een van de vele bijzondere momenten van de dag.  

groet Grace en Maria

lovely afternoon

bruidsfotograafrotterdam

Kahena en Robert got married in Rotterdam. With sweet family and friends it was a lovely afternoon. Wish you guys all the best sweet neighbours!

groeten Grace

friends for life

trouwfotograafrotterdam

Soms kom je mensen tegen die voor altijd je vrienden blijven ook al zie je ze niet vaak meer. Toch zijn ze je dierbaar. Hoe mooi is het dat ze deel uit maken van je bruiloft. Ook Wesley en Cindy hebben deze vrienden die mede door hun de dag onvergetelijk hebben gemaakt.

groeten Grace