aanvullende producten

Naast foto- en/of filmreportages bieden we allerlei aanvullende producten aan die jullie bruiloft nog bijzonderder kan maken. Zo maken we luxe trouwalbums, houden we loveshoots in binnen- en buitenland, maken we stop-motion clips, verhuren we polaroid camera's en bieden we nu zelfs 360 films aan. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Telefoon uit, voeten op tafel, kop thee erbij en even alle herinneringen weer naar boven laten drijven.. Onze Asukabook trouwalbums.

Asukabook trouwalbum

Onze foto-albums behoren tot een van onze populairste aanvullende producten. Niet verwonderlijk, want onze leverancier biedt een serie prachtige luxe albums aan in verschillende stijlen, formaten en afwerkingen voor elk gewenst budget.

Liefdesmomenten werkt met leveranciers als Asukabook vanwege de hoogwaardige kwaliteit op het gebied van inbindmethoden, kleurmanagement en duurzaamheid zodat het album generaties lang zorgt voor een levendige herinnering van de dag.

vanaf € 450,-

 


Een waanzinnige serie beelden van jullie als koppel. Waar je maar wil, wanneer je maar wil.

Loveshoot 

Love shoots, ook wel pre-wedding shoots genoemd, plannen we vaak een paar maanden voor de bruiloft. We leggen jullie als koppel vast zoals jullie dat willen. Relaxt, romantisch of misschien juist met een touch of glamour. Waar jullie ook voor gaan, we maken een serie waanzinnig foto's.

De plek is aan jullie. We zitten niet vast aan een draaiboek dus we kunnen gaan en staan waar we willen. Van romantische sets in het park, de duinen of het bos tot urban-shoots in het centrum van de stad, metrostations, hotels of oude fabrieken.

vanaf € 350,-

example loveshoot liefdesmomenten

Vergeet selfies. Dit is hét perfecte cadeau tijdens een weekendje weg.

Destination Loveshoot | CityShoot

Wil je je partner echt verrassen tijdens een weekendje weg? Liefdesmomenten houdt ook loveshoots in het buitenland. Laat je door ons portretteren in de meest waanzinnige Europese steden. Je kan je als koppel inschrijven bij onze jaarlijkse CityShoot.

Tijdens een CityShoot liggen we meerdere koppels vast die zich bij ons hebben aangemeld. Binnenkort maken we de bestemmingen bekend van onze CityShoots 2019. Houd onze Facebook of IG in de gaten voor meer info. 

vanaf € 350,- 


Herbeleef nog tijdens het avondfeest de leukste momenten in een virtual reality film!

Wedding Video 360

Wij filmen verschillende momenten op de dag met een 360 graden camera. Van de aankomst tijdens de ceremonie tot de borrel, de proost en het gooien van het boeket. Alle belangrijke momenten leggen we vast en de volgende dag al sturen we jullie een 360 graden film door. Klaar om te posten via Facebook of YouTube.

Laat iedereen je bruiloft herbeleven zoals nooit tevoren. In 360 graden!   

360 graden wedding video  € 360,-*

Willen jullie de avondgasten de 360 graden beelden al laten zien via een virtual reality bril? Liefdesmomenten regelt het voor je! Bij een 360 Same Day Edit nemen we onze unieke VR plateau mee inclusief VR-bril. Toon je avondgasten fragmenten van de dag alsof ze erbij waren! Een perfecte aanvulling op je trouwreportage.

360 Same Day Edit € 180,-*

*kijk voor de voorwaarden op onze speciale weddingvideo360 info pagina.

360 graden video | klik en sleep je muis en kijk om je heen!

Bekijk je dit op je mobiel en zie je het filmpje niet in 360 graden? Probeer dan de link direct naar YouTube en bekijk het in je YouTube App (niet de mobiele site). Het enige wat je dan hoeft te doen is je mobiel om je heen te zwaaien. =)


Elke paar seconden een foto. Een groep enthousiaste bruiloftsgasten en een krijtbordje. Het resultaat? Een serie felicitaties om nooit meer te vergeten.

Stop motion gastenclip

De stop motion gasten clip van Liefdesmomtenten is een leuke aanvulling op het traditionele gastenboek. 

We leveren de filmclip in HD kwaliteit en bovendien vullen we dit aan met alle individuele foto's zodat jullie van alle gasten een mooie foto hebben in hoge resolutie.

€ 300,-


Same day edit - Foto 

Willen jullie de avondgasten al verrassen met een slideshow van de foto's die we eerder op de dag hebben geschoten? Dat kan! Liefdesmomenten neemt een laptop mee en een van de twee fotografen bereidt dit aan het einde van de middag al voor. De tweede fotograaf blijft alles in de gaten houden en zorgt ervoor dat de reportage gewoon door blijft lopen.

€ 150,-

Photo booth

Niets zo leuk als avondgasten die zich uitleven voor de camera! Liefdesmomenten neemt een goedgevulde koffer mee met leuke/grappige accessoires en portretteren hiermee de gasten op een ongedwongen manier. De gemaakte foto’s worden in hoge resolutie en geretoucheerd digitaal aangeleverd in aanvulling op de ‘favourite serie’ van de reportage.

€ 150,-


ssssst. Niemand hoeft het te weten.. Our little secret.
LM boudoir-bewerkt-3 800px.png

Bridal boudoir shoot 

Oelala.. Gun je je aanstaande een mooie serie foto's van jou op je best? Een hotel, een locatie met een bijzondere herinnering of toch gewoon bij jullie thuis? Waar het ook is, onze vrouwelijke fotografen maken een discrete en smaakvolle serie die hem gegarandeerd zal verrassen. We bewerken de mooiste foto's hoogwaardig na en bundelen ze in een mooi boekje. Leuk als cadeautje op de avond voor de bruiloft.

€ 300,-


Verhuur Polaroid Camera’s

Voor het vastleggen van de gasten zonder dat Liefdesmomenten daadwerkelijk aanwezig is. Wij leveren 2 polaroid camera's die de gasten zelf kunnen gebruiken. De foto’s komen direct uit de camera en kunnen dus gewoon meegenomen worden naar huis of worden verwerkt in een gastenboek. 

€ 150,-