Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

herfst in Rotterdam

LM424 SP-039.jpg
LM424 SP-035.jpg

Trouwen in de herfst staat voor fotografie met prachtige kleuren. Shukdak en Harvey trouwden vlak bij onze studio in Lommerrijk. Prachtig gelegen aan de Bergsche plas.

Liefs Grace en Niels

Brasserie Buitenhuis

LM443_SP040.jpg

Aankomen in een witte volkswagen en lekker genieten van een gezellige borrel en diner met familie en vrienden. Na een prachtige zonsondergang bij het meer, gaven Merel en Luca elkaar het jawoord, gewoon buiten op het terras van Brasserie Buitenhuis. Een heerlijke nazomeravond waar het feestje nog tot de vroege uurtjes doorging.

liefs, Grace en Joel

zo gaat de molen

LM440_SP006.jpg

Aafke en Robert zochten bijzondere plekken in Leiden om hun trouwfoto’s door ons te laten maken. En die hebben ze gevonden. De Sterrenwacht en binnen in molen De Put.
Allebei tot de verbeelding sprekende plekken. Eerlijk is eerlijk. Vaak komen we er niet. Maar als het aan ons ligt mag hier zeker verandering in komen. =)

Liefs, Niels..over de Brouwersdam met een rode MG

LM415_SP017.jpg
LM415_SP018.jpg

Een entree maak je niet zomaar. Dat doe je met flair. Dat zullen Inge en Gert hebben gedacht toen ze met hun rode MG naar de Brouwersdam reden. Opgewacht door familie en vrienden hadden ze bij Beachclub Perry’s op het strand een prachtige ceremonie in het zonnetje.

Liefs, Grace en Niels

portret @ Kasteel Kerkebosch

LM366_SP010.jpg

Veel mensen denken dat bij een bruiloft een fotoreportage vooral draait om de bruid. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Wij leggen de dag vast. En de dag draait om het samen zijn van een hechte groep mensen. En dus proberen we zo veel mogelijk gasten (en de interactie ertussen) op een mooie manier vast te leggen. Zo ook bij Bart en Kim bij Kasteel Kerckebosch.

Ja, bij de fotoshoot hebben we veel aandacht voor de bruid. En dat verdient ze natuurlijk ook. Maar ook bij de fotoshoot vergeten we zeker de bruidegom niet. Een mooi portret hoeft immers niet lang te duren.

Liefs,

Grace, Joël en Niels

WOW. De Maassilo.

LM403_SP011.jpg

De Maassilo in Rotterdam. Beton, staal, glas, machines en kabels. Het onderkomen van onder andere Club Now&Wow is een tot de verbeelding sprekend industrieel erfgoed aan de Maashaven dat zich uitstekend leent voor rauwe (maar daarmee niet minder romantische) trouwreportages.

Wellicht een hel voor de beginnende fotograaf, maar een speeltuin voor elke fotograaf die zich uitgedaagd voelt door het krankzinnige licht, de absurde perspectieven en de verwoestende rauwheid.

Echt een plek voor Liefdesmomenten =)

Liefs, Lotte en Niels

lovegame

LM411_SP008.jpg

Bruidsparen ontmoeten elkaar op allerlei manieren. En het leuke aan ons vak is dat we al die verhalen meekrijgen gedurende het vastleggen van de dag. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat we al het nodige hebben mogen horen als bruidsfotograaf. Maar een ontmoeting op de tennisbaan. Die had ik eerlijk gezegd nog niet eerder voorbij zien komen.

Superleuk om dan ook gelijk nog even een fotoshoot te mogen doen op de tennisbaan met het bruidspaar.

Liefs, Nielsfirst look op grote hoogte

trouwreportagerotterdam

De eerste keer dat je elkaar ziet, is altijd een bijzonder moment. Myrthe en Wu maakten de ‘first look’ nog gedenkwaardiger door dit moment samen met familie te beleven op het dakterras van hun eigen appartementencomplex in hartje Rotterdam. De wind, het uitzicht, de ontlading… Als Rotterdamse trouwfotograaf was het genieten om zo’n prachtig spontaan bruidspaar te fotograferen met het mooie Rotterdam als decor.

liefs,

Smila, Joel en Grace

bruidsreportage Amersfoort

LM419_SP025.jpg
LM419_SP031.jpg

Zelf zeggen ze op de website dat ze een van de meest inspirerende industriële trouwlocaties zijn van midden Nederland. En ik moet zeggen. Dat zouden ze wel eens waar kunnen maken.

Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort is niet alleen voor de gasten, maar ook voor ons als bruidsfotograaf zeker een plek om naar uit te kijken. Sfeervol vintage met een rauw randje.

Liefs, Lotte en Niels