Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

bruidsreportage Amersfoort

LM419_SP025.jpg
LM419_SP031.jpg

Zelf zeggen ze op de website dat ze een van de meest inspirerende industriële trouwlocaties zijn van midden Nederland. En ik moet zeggen. Dat zouden ze wel eens waar kunnen maken.

Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort is niet alleen voor de gasten, maar ook voor ons als bruidsfotograaf zeker een plek om naar uit te kijken. Sfeervol vintage met een rauw randje.

Liefs, Lotte en Niels

party @ het koetshuis te Rotterdam

LM369 SP_0037.jpg

Soms weet je al wanneer je binnenkomt bij het bruidspaar thuis dat het ‘s avonds een leuk feestje gaat worden. Gelukkig worden we bij Liefdesmomenten regelmatig uitgenodigd om dit tot in de late uurtjes vast te leggen.

Ook bij Patricia en Arie waren we als bruidsfotograaf bij het feestje en het gevoel aan het begin van de dag bleek uit te komen. Samen met hun kinderen, familie en vrienden maakten ze er een goed feestje van in het Koetshuis te Rotterdam.

Liefs, Joël en Niels

orangerie elswout

LM429B SP_0025.jpg

Vlak bij Haarlem ligt een prachtige plek om te trouwen. Orangerie Elswout.

Na een pre-wedding shoot met ze te hebben gedaan in de industriële setting van de Van Nelle fabriek zochten Ilfa en Richard voor hun trouwdag een locatie met juist een tegengesteld gevoel. Een romantische setting in het groen. Omringd door een hertenkamp en mooie landgoederen voldeet Elswout perfect aan die eisen.

Liefs Sophia en Niels


even uitwaaien

LM400 SP_0040.jpg

Als bruidsfotograaf houden we van wind en zware bewolking. Niet omdat het de meest ideale omstandigheden zijn voor het vieren van een bruiloft. Maar wel omdat er niets mooiers is dan wapperende jurken en dramatische luchten.. =)

Gelukkig waren Bernadette en Maarten op hun trouwerij overdag gezegend met prachtig weer. In het centrum van Den Haag gaven zij elkaar het ja-woord. Het avondprogramma speelde zich af bij strandpaviljoen de Kwartel te Den Haag. En dan is het alleen maar mooi als het weer tegen zonsondergang begint om te slaan. Het perfecte moment om even lekker uit te waaien na het diner. Klaar voor het feestje!

Liefs Joël en Niels

trouwfestival Hermanini

LM464 SP_0034.jpg

Het team van Liefdesmomenten heeft in de zomermaanden helaas weinig tijd om te genieten van de verschillende festivals door het land. We gaan immers van bruiloft naar bruiloft.

Maar dit jaar hadden we dankzij Herman en Nini een superleuk festival waar we bij mochten zijn. Trouwfestival Hermanini. En dat gewoon in hun (wel enigszins groot uitgevallen) achtertuin. =)

Een ceremonie/diner tent. Verschillende foodtrucks. Een wijn & cocktailbar uiteraard. Maar bovenal een niet te vergeten een avond line-up voor een gegarandeerd knalfeest!

Band Stoot, Xander de Buisonjé en Frans Bauer.

Liefs Liefdesmomenten

Niels (fotografie) | Ymke & Grace (film)

op de trappen van Kasteel Schaffelaar

LM396 SP_0027.jpg

Wanneer je als bruidspaar trouwt op een klassieke plek zoals bij Kasteel Schaffelaar te Barneveld, dan is een trapscene een van de eerste dingen waar je aan denkt bij een bruidsfoto. Toch was dit de allerlaatste shot die we gemaakt hebben tijdens de fotoshoot die we met Ailin en Justin hebben gehouden. Niet omdat we als bruidsfotograaf het waren vergeten, maar gewoon omdat er nog zoveel andere plekken de moeite waard waren in en om het kasteel.

Een aanrader dus om eens te gaan bekijken voor ieder bruidspaar die op zoek is naar een klassieke locatie in het midden van Nederland.

Robert & Niels (fotografie)

Joël (film)

one of the guys

LM435 SP_0030.jpg

What can I say. In a place like this a shot of the guys is more than a must-have.. Welcome at the wedding of Kim en Joep.

Sorry people. More images only behind the password (but you could try our IG account =))

Anthony, Ymke & Grace (photography) | Joël & Smila (film)


kris kras rotterdam

LM408_SP0009.jpg
LM408_SP0008.jpg

Trouwen bij Dudok in het Park. Een feestje in de Machinist en een fotosessie op de Wilhelminapier. Marijke en Mark beleefden Rotterdam optimaal op hun bijzondere dag.

Iets waar wij alleen maar van kunnen genieten natuurlijk als fotograaf aan de Bergweg.

Liefs, Robert en Niels

Terug naar Twente.

LM455_SP0009.jpg

Eerlijk is eerlijk. We komen niet zo vaak in Twente voor een bruidsreportage. Onze studio is te vinden in hartje Rotterdam. Grote kans dat dat meespeelt. =)

Toch is dat jammer. Want mijn roots liggen er wel en het is een prachtig gebied vol met lieve mensen. De trouwerij van Tom en Femke was dan ook voor ons een feestje om vast te mogen leggen. Samen met hun twee kids hebben ze genoten van alle mensen die er aanwezig waren.

Liefs, Grace en Niels
lady in red

LM398_SP0035-2.jpg

Bij Chinese bruiloften is het heel gebruikelijk om meerdere jurken op een dag te tonen als bruid. In de ochtend is dit vaak een traditionele Chinese rode jurk. En meestal wordt deze na de thee ceremonies omgeruild voor een witte jurk voor tijdens de officiële ceremonie om vervolgens tijdens het diner in de avond een entree te maken in een avondjurk.

Shirley koos ervoor om in de ochtend gelijk haar witte jurk aan te doen. Maar vlak voor het diner in het Grand Garden Dim Sum restaurant te Rotterdam kleedde ze zich om in het rood. En als je dan in de prachtige lobby bent van het NH hotel dan kan je het als fotograaf natuurlijk niet laten liggen om de ‘lady in red’ samen met haar man te portretteren.

Liefs, Niels