Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

van baraat tot bidaai

Een hindoestaanse bruiloft is rijk aan prachtige ceremonies. Van de baraat, de bruidstoet waarin de bruidegom naar zijn bruid afreist, tot het dansen met de londa ke naach, de 7 rondes rond het vuur en de bidaai, een emotioneel moment waarbij de bruid afscheid neemt van haar familie. 

Vikash en Anoushka pakte het koninklijk aan. Liefdesmomenten had al de eer om ze in Parijs vast te leggen tijdens de pre-wedding shoot, maar ook tijdens de ceremonies in De Koning te Amsterdam werd uitgepakt.  En wat is er dan mooier om overal bovenop te mogen zitten om alle onderdelen tot in detail vast te leggen? 

Wij hebben genoten met volle teugen. Nu is het tijd voor het bruidspaar en haar gasten om na te genieten met de eerste serie foto's.

Liefs, Grace & Niels