liefdesmomenten film

Een trouwclip laat je de dag helemaal opnieuw beleven. Bijzondere momenten zoals de ontmoeting, het uitwisselen van de trouwringen, het ja-woord en het aansnijden van de bruidstaart worden met videobeelden en geluid vastgelegd en gemonteerd in een mooie trouwfilm. Liefdesmomenten heeft een eigen filmteam maakt regelmatig reportages waarbij we de dag vastleggen in zowel fotografie als film. Nieuwsgierig of dit ook iets is voor jullie bruiloft? Hier zijn een aantal voorbeelden te vinden van onze reportages.


Liefdesmomenten INSTAclip | Ervaar de kracht van een INSTAclip. Een 30 seconde durende teaser klaar om te delen via social media. In voorbereiding op de uiteindelijke wedding clip of Liefdesmomenten docu-film. Kijk voor meer info over de mogelijkheden bij ‘producten & tarieven’.

IDWER & JOHN INSTAclip | Friesland - Rotterdam - Schiedam

KARIN & JOHN INSTAclip | Thailand 5-day wedding trip

DEVICA & AMILCAR INSTAclip | Kasteel Duivenvoorde, Voorschoten


[...] in de trouwfilm heeft het team van Liefdesmomenten precies kunnen vangen wie wij als bruidspaar zijn. De beelden vertellen ons verhaal zo treffend, dat wij ons nog steeds verbazen hoe goed zij ons hebben leren kennen in die korte tijd.
Wij zouden Liefdesmomenten als bruidsfotograaf en bruidsvideograaf absoluut aanraden. Het is de investering dubbel en dwars waard. Het aandenken aan onze bruiloft is mooier geworden dan we hadden durven hopen.
— 23 januari 2018

Liefdesmomenten wedding clip | Een trouwfilm die je voor een paar minuten even weer helemaal terugbrengt naar de dag van de bruiloft. Onze wedding clips onderscheiden zich door de zorgvuldige edits met een perfecte samenhang tussen cinematisch beeld, heldere audio & muziek dat volledig is afgestemd op de sfeer van de scenes. Onze trouwclips worden omschreven als persoonlijk, artistiek en cinematisch. Omdat film en fotografie bij 1 team ligt, vindt er een optimale samenwerking plaats en krijg je van beide het beste. 

MYRTHE & WU wedding clip | Rotterdam

MJ & AARON wedding clip | Amsterdam

DEVIKA & AMILCAR wedding clip | Kasteel Duivenvoorde, Voorschoten


Een Liefdesmomenten wedding clip duurt doorgaans tussen de 5 - 8 minuten en geeft daarin een compleet beeld van de dag met korte fragmenten waarin audio & muziek tot 1 geheel worden gesmeed. Het is ook mogelijk om een langere clip door ons te laten maken. Dit noemen we een extended edit. Deze is dan ca 25 minuten en geeft ons de kans om wat uitgebreidere scenes in de clip te monteren. Bijvoorbeeld van de ceremonie.

Willen jullie echt een compleet beeld van de dag? Dat kan. Wij maken ook ook DOCU-films. Dit zijn langere films van ca 1uur en hebben het karakter van een documentaire.

wellicht ook interessant om te bekijken:

SINDDIE & JASON wedding clip | Castello di Montignano, Italië


Liefdesmomenten pre wedding trailer | Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Een teaser voor de trouwdag. Een korte sfeervolle clip die jullie gasten helemaal in de sfeer brengen van de bruiloft. Je kunt hem gebruiken als uitnodiging, als save-the-date, maar het is natuurlijk ook mogelijk om hem als introductie te gebruiken bij het avondprogramma. Hoe jullie de teaser ook in willen zetten, wij maken een clip die helemaal aansluit op jullie wensen!

ANGEL & JACK | pre wedding trailer Rotterdam


Nog vragen? Of willen jullie een persoonlijk gesprek bij ons in de studio? Bel of stuur ons een berichtje, dan nemen we direct contact met jullie op.
Naam *
Naam