bruidsreportages in foto + film

Een trouwclip laat je de dag helemaal opnieuw beleven. Bijzondere momenten zoals de ontmoeting, het uitwisselen van de trouwringen, het ja-woord en het aansnijden van de bruidstaart worden met videobeelden en geluid vastgelegd en gemonteerd in een mooie trouwfilm. Liefdesmomenten heeft een eigen filmteam maakt regelmatig reportages waarbij we de dag vastleggen in zowel fotografie als film. Nieuwsgierig of dit ook iets is voor jullie bruiloft? Hier zijn een aantal voorbeelden te vinden van onze reportages.


Wat maakt jullie films bijzonder?

Ons fotografisch oog en onze manier van verhalen vertellen in beeld en gesproken woord.  Onze trouwclips zijn persoonlijk, artistiek en cinematisch. Omdat film en fotografie bij 1 team ligt, vindt er een optimale samenwerking plaats en krijg je van beide het beste. 


Hieronder enkele voorbeelden van bruidsreportages waarbij Liefdesmomenten zowel de fotografie als videografie heeft mogen verzorgen.


Nog vragen? Of willen jullie een persoonlijk gesprek bij ons in de studio? Bel of stuur ons een berichtje, dan nemen we direct contact met jullie op.
Naam *
Naam