CityShoot 2018

Dit jaar gaat Liefdesmomenten naar de stad van de gepassioneerde flamenco. Sevilla.

promo CityShoot Sevilla 1000px.jpg

Sevilla ligt in het diepe zuiden van Spanje op een van de meest warme plekken van Europa. Het is eenvoudig bereikbaar per vliegtuig en heeft een prachtige historische binnenstad. Ideaal dus om je er, tijdens een romantisch weekendje weg, door ons te laten vastleggen met je geliefde. Liefdesmomenten reist af naar deze prachtige plek dus dit kan van zaterdag 24 t/m maandag 26 februari 2018 tijdens de krokusvakantie.  

Casual struinend door de kleine straatjes of prachtig gestileerde avondfoto's in galajurk. De stijl is aan jullie. Wij maken de prachtige plaat die je altijd al aan de wand heb willen zien hangen.  

Vergeet selfies. Dit is hét perfecte cadeau tijdens een weekendje weg

Voorbeelden van een Liefdesmomenten CityShoot (Parijs, Londen & Florence)


Praktische info Liefdesmomenten CityShoot:

Je kan je als koppel bij ons inschrijven voor 1 of meerdere sessies van 2 uur. Wij delen de dag op in ochtend- middag- & avondsessies en uiteraard is het aan jullie om te bepalen wat voor sessie jullie voorkeur heeft. Afname van meerdere sessies is ook mogelijk tegen een gereduceerd tarief. 

Wij vragen € 350,- voor 1 sessie en leveren hiervoor een masterselectie van minimaal 30 foto's. Daarnaast bewerken we 10 foto's hoogwaardig na. Alles leveren we digitaal aan via WeTransfer en uiteraard in hoge resolutie. Klaar voor die prachtige print aan de wand of bijvoorbeeld een uitnodigingskaart van jullie bruiloft. 

Even alles op een rij:

1 fotosessie van 2 uur € 350,-
2 fotosessies van 2 uur (met omkleed mogelijkheid) € 550,-
1 filmsessie van 2 uur € 400,- (pre-wedding trailer van 1 a 2 minuten)

 

NB. Film gaat alleen door bij voldoende animo & prijzen zijn exclusief visagie. Dit laatste wordt bij voldoende vraag wel aangeboden, maar het tarief wordt in een later stadium bepaald.  


Enthousiast geworden over deelname aan de Liefdesmomenten CityShoot 2018? Vul onderstaand formulier in en ontvang de details!

Naam *
Naam
optioneel (Wij delen persoonlijke gegevens nooit met derden en zullen deze alleen gebruiken voor het verstrekken van informatie over de CityShoot)
optioneel