CityShoot 2019

In oktober 2019 bezoekt Liefdesmomenten het betoverende Santorini, Griekenland.

santorini banner.png

We hebben er zin in! Witte muren, blauwe koepels, stranden, rotsen en wapperende jurken. De perfecte setting voor een fantastische pre-wedding shoot.

De CityShoots van Liefdesmomenten bieden jullie de kans om dit tegen een scherpe prijs te mogen ervaren. Plan samen met je partner een romantisch weekendje weg en ontmoet ons daar voor een waanzinnige fotosessie. Casual struinend door de kleine straatjes of prachtig gestileerde avondfoto's in galajurk. De stijl is aan jullie. Wij maken de prachtige plaat die je altijd al aan de wand heb willen zien hangen. 

Maar let op! Wees er snel bij want de sessies vinden al plaats tussen vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober van dit jaar en we hebben beperkte beschikbaarheid. Kijk op onze speciale CityShoot pagina voor voorbeelden van vorige edities en meer informatie over de tarieven en voorwaarden.  

Vergeet selfies. Dit is hét perfecte cadeau tijdens een weekendje weg

Voorbeelden uit diverse Liefdesmomenten CityShoots (Parijs, Londen, Florence & Sevilla)


Praktische info Liefdesmomenten CityShoot:

Je kan je als koppel bij ons inschrijven voor 1 of meerdere sessies van 2 uur. Wij delen de dag op in ochtend- middag- & avondsessies en uiteraard is het aan jullie om te bepalen wat voor sessie jullie voorkeur heeft. Afname van meerdere sessies is ook mogelijk tegen een gereduceerd tarief. 

Wij vragen € 375,- voor 1 sessie en leveren hiervoor een masterselectie van minimaal 40 foto's. Daarnaast bewerken we ca 20 foto's hoogwaardig na. Alles leveren we digitaal aan via WeTransfer en uiteraard in hoge resolutie. Klaar voor die prachtige print aan de wand of bijvoorbeeld een uitnodigingskaart van jullie bruiloft. 

Een tweede sessie bieden wij tegen een gereduceerd tarief aan. Voor 2 fotosessies van elk 2 uur vragen we € 595,-


Enthousiast geworden over deelname aan de Liefdesmomenten CityShoot 2019? Vul onderstaand formulier in en ontvang de details!

Naam *
Naam
optioneel (Wij delen persoonlijke gegevens nooit met derden en zullen deze alleen gebruiken voor het verstrekken van informatie over de CityShoot)
optioneel