film 2016

Een trouwclip laat je de dag helemaal opnieuw beleven. Bijzondere momenten zoals de ontmoeting, het uitwisselen van de trouwringen, het ja-woord en het aansnijden van de bruidstaart worden met videobeelden en geluid vastgelegd en gemonteerd in een mooie trouwfilm.Wat maakt jullie films bijzonder?

Ons fotografisch oog en onze manier van verhalen vertellen in beeld en gesproken woord.  Onze trouwclips zijn persoonlijk, artistiek en cinematisch. Omdat film en fotografie bij 1 team ligt, vindt er een optimale samenwerking plaats en krijg je van beide het beste. 

Wat kost het ons om te investeren in een trouwclip van Liefdesmomenten?

Wij leveren op maat gemaakte voorstellen omdat we weten dat onze klanten vaak specifieke wensen hebben, maar om een een indicatie te geven van de investering kunnen onderstaande tarieven worden aangehouden (gebaseerd op de komst van 1 videograaf).

8 uur film, trouwfilm van 5-6 minuten  € 1600,-

10 uur film, trouwfilm van 6-7 minuten € 1850,-

Neem je geen genoegen met een 4 tot 10 minuten trouwfilm?
Kies dan voor een van de extra opties, zoals:

Volledige ceremonie en speeches € 500,-


Liefdesmomenten wedding clip voorbeelden: 

(Deze clips zijn om privacy redenen met een wachtwoord beveiligd. Toch benieuwd naar de inhoud? Neem dan even contact met ons op. We tonen je graag wat Liefdesmomenten kan betekenen voor jouw bruiloft.) 

Jeanine & Dirk

Kayan en Eddy

Annemijn & Alain

Ilse & Martijn


Staat jullie vraag er niet tussen, of willen jullie een persoonlijk gesprek bij ons in de studio? Bel of stuur ons een berichtje, dan nemen we direct contact met jullie op.
naam *
naam