wedding video 360

Het nieuwe filmen begint hier. In 360.

Enkele fragmenten uit een Liefdesmomenten Wedding Video 360. Vergeet voor het beste resultaat het filmpje niet op 4K -kwaliteit te zetten. Door met je muis op het filmpje te klikken en te slepen kan je elke kant opkijken. 360 graden rond! 

 

Bekijk je dit op je mobiel en zie je het filmpje niet in 360 graden? Probeer dan de link direct naar YouTube en bekijk het in je YouTube App (niet de mobiele site). Het enige wat je dan hoeft te doen is je mobiel om je heen te zwaaien. =)


Wat kost een Wedding Video 360?

Wij filmen verschillende momenten op de dag met een 360 graden camera. Van de aankomst tijdens de ceremonie tot de borrel, de proost en het gooien van het boeket. Alle belangrijke momenten die de daggasten meemaken leggen we vast en de volgende dag al sturen we jullie een 360 graden film door. Klaar om te posten via Facebook of YouTube.

Laat iedereen je bruiloft herbeleven zoals nooit tevoren. In 360 graden!   

360 graden wedding video € 360,-*

*prijs gebaseerd op 4u aanwezigheid van de videograaf. Verlenging is mogelijk voor € 90,- per uur. 

Dezelfde avond nog samen met jullie avondgasten de momenten herbeleven in virtual reality?

Willen jullie de avondgasten de 360 graden beelden al laten zien via een virtual reality bril? Liefdesmomenten regelt het voor je! Bij een 360 Same Day Edit nemen we onze unieke VR plateau mee inclusief VR-bril. Toon je avondgasten fragmenten van de dag alsof ze erbij waren! Een perfecte aanvulling op je trouwreportage.

360 Same Day Edit € 180,-

Beleef de leukste momenten nog tijdens je feest in Virtual Reality!

Wie zijn wij?

Weddingvideo360.nl is powered by Liefdesmomenten. Een team van gedreven mensen met een passie voor het vastleggen van bruiloften. Wij fotograferen of filmen jullie trouwdag en leggen dit vast in luxe fotoboeken, waanzinnige art prints of zorgvuldig gemaakte filmclips. We zijn innovatief, technisch gedegen onderlegd, getalenteerd in nabewerking en hebben de ambitie om altijd weer iets beters te maken. Benieuwd naar ons werk of onze mensen? Bekijk onze website of neem contact met ons op voor meer info.


Wil je ons boeken? Of ben je geïnteresseerd, maar heb je nog wel wat vragen? Neem contact met ons op. We staan je graag te woord. 

Naam *
Naam
trouwdatum (optioneel)
trouwdatum (optioneel)