Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Het Heerenhuys vernieuwd | Dudok In Het Park

LM345_SP12.jpg
LM345_SP23.jpg
LM345_SP28.jpg

Een begrip in de Rotterdamse trouwbranche is gerestyled. Het Heerenhuys in het Euromastpark is sinds kort getransformeerd naar Dudok In Het Park. Een brasserie voor ontbijt, koffie met taart, high tea, lunch en borrel.

Wat niet is veranderd is dat het een waanzinnige plek blijft om te trouwen. Midden in Rotterdam aan de voet van de Euromast en gelegen aan een prachtig aangelegde tuin. Het blijft een toplocatie om elkaar het ja-woord te geven. 

Ruud en Ellen deden dit ook en Liefdesmomenten was er bij. 

Liefs Joël en Niels

Paviljoen de WItte

LM426_0348_tduo_1000px.jpg
LM426_0396_t_1000px.jpg
bruidegom

In het bijzijn van hun familie en vrienden gaf dit prachtige bruidspaar elkaar het jawoord. Het was een feest om Wing en Josef te mogen fotograferen en filmen in Paviljoen de Witte.

 

groeten,

Grace, Anthony en Smila

boeket

bruid

Het boeket maakt je trouwoutfit compleet. De trend van 2018? Onder andere ranonkels, tuinrozen en pluimspirea's. Onze lieve bruid Kit koos voor de biedermeier. Dit is een bolvormig boeket van verschillende soorten bloemen. Als je enkel rode rozen gebruikt, blijft de biedermeier klassiek. Gebruik je verschillende bloemen of kleuren, dan wordt 'ie wat speelser. De bloemen worden samengebonden en de steel is aangekleed met lint. Net als de hele bruiloft van Kit en Wing, was ook dit prachtig.

 

groeten Grace en Sophia, Joel en Smila

Buitenplaats Amerongen

LM432_SP008.jpg

Het blijft bijzonder om langs te mogen komen als fotograaf. Kasteel Amerongen. Een ruim opgezet landgoed op nog geen half uur rijden van Utrecht. Een buitenplaats vol met intieme plekken en sfeervolle scenes. Perfect voor een bruiloft. Zo dachten ook Anna en Tobias. 

En als je dan een lekkere zonnige voor-zomerse dag hebt in april, dan kan je alleen maar genieten. 

Spuit11

LM395_2757_t_1000px.jpg

Hoe bijzonder is dat? Om te spelen met je eigen band op je eigen bruiloft? Een bruid als zangeres en de bruidegom als saxofonist. Dat kan alleen maar een goed feestje opleveren! 

En dat is natuurlijk precies wat er is gebeurd bij de bruiloft van Francien en Bas. 

Villa Clementine

trouwreportage villa clementine
bruidsfotograaf villa clementine
trouwfotograaf amsterdam

In het bijzijn van hun lieve familie en vrienden gaven Mila en Niels elkaar het ja-woord. Villa Clementine, een prachtige historische herenhuis was het decor van dit intieme feestje. 

liefs Grace

De witte aap

LM375_0622_t_1000px.jpg

Volgens velen is de Witte aap de beste café van de wereld. Gelegen in het bruisende Witte de Withstraat hebben ook wij mooie herinneringen aan deze plek. Hoe bijzonder is het om vele jaren later Sylvia en Pieter te portretteren in hun café. Want als iemand dat bankje op het terras mag claimen dan is dat wel dit prachtige bruidspaar dat op oudjaar hun ja-woord aan elkaar gaven. Lieve Sylvia en Pieter, Wat hebben we genoten van jullie dag. We wensen jullie al het moois!

groeten,

Grace en Niels

Industriële backdrop

trouwfotovannelle

Het bruidspaar Nettie en Johan mochten we samen met de twee kinderen portretteren in de Van Nelle fabriek. Een prachtige industriële ruimte was onze backdrop. Na de ceremonie barstte het feest los en werd het nog lang gezellig in het Zalmhuis. 

groeten Grace en Niels 

herfst

LM335 SP_007.jpg

De herfst is om verliefd op te worden. Voor fotografen in elk geval. Intense kleurschakeringen van het groen en een laagstaande zon die zorgt voor prachtig verlichte plekken. Als fotograaf krijg je dan vaak het ene cadeautje na het andere. 

Kirsten en Arthur trouwden in Rotterdam terwijl de bladeren in rap tempo de bomen verlieten. De setting? Het Heerenhuys. Gelegen in het Euromastpark. Het bleek een prachtige herfstdag te worden waarbij de zon zich regelmatig liet zien en er 's avonds zelfs buiten nog geborreld kon worden. Die dagen zijn zeldzaam en dus om van te genieten. 

Liefs,

Maria en Niels

Landgoed Groot Warnsborn

LM297_SP007.jpg

Verscholen in de bossen nabij Arnhem, aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt een prachtig landgoed. Groot Warnsborn. Als Liefdesmomenten hebben we het geluk gehad er al een aantal keer een trouwerij vast te mogen leggen. Zo ook die van Machteld en Gerard. Maar dit keer in foto en film.

Het fijne van dit landgoed met zowel een groot hotel als een fantastisch mooie oranjerie is dat er een prachtige trouwerij gehouden kan worden, los van de weersomstandigheden. De unieke gebouwen icm met het uitzicht biedt de ruimte voor het ontvangen van grote groepen mensen. 

En als het dan even tegenzit met het weer? Dan maken we gewoon binnen mooie beelden... =)

Liefs,

Anduo & Niels