Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Werelds feestje aan het strand

LM433_SP024.jpg
LM433_SP035.jpg

Soms wordt een feestje gemaakt door een prachtige locatie. Soms door een enthousiaste groep bruiloftsgasten. En soms. Een heel enkele keer, door de combinatie van beiden.

Vi en Lucas kregen het voor elkaar een leuke enthousiaste groep mensen om zich heen te verzamelen tijdens hun bruiloft. En ook de locatie was een schot in de roos. Een prachtige setting aan het Grevelingenmeer. Werelds aan het strand was de perfecte locatie voor een mooi bruiloftsfeest vol met emotie, ontroering en vooral heel veel humor.

Liefs, Niels

Tropisch half uurtje..

LM428_SP030.jpg

In het mooie landschap van Zeeland mochten we de belangrijkste dag van Ashley en Jeroen vast leggen in fotografie en film. En wat een heerlijke dag was het. Mooie auto, mooie foto-locaties, heel goed eten en geweldig lieve mensen. En tot slot werd de dag werd afgesloten met een knaller, het tropisch half uurtje. 

Liefs, Joël en Smila (film) & Grace (fotografie)

Hindoestaanse bruiloft. One to remember.

LM323B SP_026.jpg
LM323B SP_029.jpg

Grace en ik waren uitgenodigd om de Hindoestaanse bruiloft van Krishen en Rashna vast te leggen. Een grote eer. Gelukkig hebben we het al wel vaker mogen doen, want onze ervaring is dat er bij zo'n dag erg veel is om van onder de indruk te zijn. En dat was hier zeker het geval. 

De ceremonie vond plaats in de open buitenlucht op een zonnige dag onder een prachtige Mandap (prieel). Middenop een groot grasveld, zodat alle gasten de plechtigheden goed konden volgen.

De kleding, de kleuren, de rituelen en de emotie. Alles is bij een Hindoestaanse bruiloft intens. Vanaf de Baraat waarbij de mannen richting de bruid gaan, het spetterende dansfeest met rook vuur en confetti, tot aan het emotionele afscheid van de familie aan het einde van de avond. Elk moment van de dag voel je ook als fotograaf tot in je vezels.   

Krishen en Rashna, nogmaals dank voor deze bijzondere dag. One to remember.

Liefs, Grace en Niels

de ringen brengen..

trouwring_bruidsreportage

En dan is het zo ver. Op het meest plechtige moment tijdens de kerkelijke ceremonie mag je de ringen brengen. Spannend en indrukwekkend tegelijk.  Wat zullen je ouders, maar vooral het prachtige bruidspaar, Silvia en Robin trots op je zijn.  

groet Joel en Grace

Belgie

trouwfotograafbelgie

Koen en Joelle trouwden in het bijzijn van een wel heel internationaal gezelschap. Van Noorwegen, Finland tot Canada, deze bonte gezelschap hadden een prachtige dag in het kasteel van Rhoon. Het diner werd ingeluid met een Belgisch strijdlied, wat resulteerde in een bijzondere avond. Ik heb deze foto dan ook met veel plezier geschoten. 

groeten,

Marcel en Grace

Er was eens..

LM334 SP001.jpg

De kaart van Wouter en Margreet is helder. Hun grote dag is als een sprookje.

Maar dan nog. Zelfs in een sprookje is het wel erg lastig dansen op hoge hakjes.  Wat relaxed zittende All Stars zijn dan ook zeker niet overbodig. 

En ze dansten nog lang en gelukkig. =)

liefs Niels & Anthony  

drive

trouwfotograafweesp

Ik hou van mijn werk. Vooral als je een bruidspaar als Miranda en Remco en hun gezelschap mag fotograferen. Het zijn die kleine momenten, waarin je de liefde, emotie of trotse blik van iemand mag vastleggen. Nee, die emotie bij zo'n blik is niet in woorden te omschrijven, maar wel in een beeld te vangen en daar zit onze drive als trouwfotograaf. 

groeten,

Joel en Grace

hindoestaanse bruiloft: Bhatvan, een Fissa!

hindoestaanse trouwfotograaf
hundoestaansetrouwfotograaf

De dag voor de hindoestaanse huwelijksvoltrekking vindt de bhatvan plaats. Zowel de familie en vrienden van de bruid (meisjeskant) en de familie van de bruidegom (jongenskant) hebben hun eigen bhatvan. In de westerse traditie kan je het zien als een soort vrijgezellenfeest. Liefdesmomenten mocht als trouwfotograaf de hindoestaanse bruiloft van Krishen en Rashna vastleggen.