Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

dineren bij De Heeren van Montfoort

Sheau en Jason zijn getrouwd op Bali. Een prachtige bruiloft, maar wel met een klein gezelschap. Niet verwonderlijk dus, dat ze ook hier in Nederland nog graag hun familie en vrienden wilden laten meegenieten. Vandaar dat ze het nog eens dunnetjes hebben overgedaan. Geen burgerlijke ceremonie dit keer, maar wel een thee ceremonie. Een gebruikelijk ritueel binnen een Aziatische trouwerij. De locatiekeuze viel op het Kasteel Montfoort. Een prachtige locatie in het hart van (jawel) Montfoort. En daarna lekker eten bij het restaurant De Heeren van Montfoort op 2 minuten van het kasteel vandaan. Maar natuurlijk niet voordat er nog wat mooie foto’s waren geschoten als gezin en met de familie en vrienden.

Liefs, Niels