Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Hogwarts meets Lelystad

Nee. Ik gooi het er gelijk maar in. Deze titel is enigszins misleidend. Mocht je denken dat we een bruiloft hebben mogen vastleggen in Harry Potter stijl, dan moet ik je teleurstellen. Dit was niet de insteek van Shannon en Sean.

Potter fans? Zeker, maar een bruiloft compleet in deze stijl ging ze iets te ver. In plaats daarvan kozen ze voor een prachtig natuurgebied bij Lelystad om samen met hun gasten de bruiloft te vieren. Inclusief boottocht en rondrit door het gebied.

Maar toch. Versprenkeld over de dag waren er genoeg Harry Potter verwijzingen om het hart van een echte fan sneller te laten kloppen… ;)

Liefs, Niels