Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

met een goedkeurende blik

Met enige regelmaat worden tijdens een ceremonie de ringen gebracht door een nichtje of neefje, waarmee een voorschot wordt genomen op de nieuwe generatie die aanwezig is bij de bruiloft. Een prachtig gebaar dat laat zien dat het huwelijk slechts een moment is in de tijd en dat de nieuwe generatie in de familie zich al aan het voorbereiden is om het stokje over te nemen.

Maar wat is er nu mooier om dit juist door de oudere generatie te laten doen? Als een teken van respect. Hiermee geeft ze symbolisch haar zegen en goedkeuring aan hun huwelijk. Het is een prachtige manier om de generaties met elkaar te verbinden en de betekenis van familie te benadrukken.

Michelle en Coen trouwden in de prachtige groene setting van Landgoed Vidaa en vierden dit in gezelschap van hun beste vrienden en familie. Het werd een kleurrijke en zonnige dag met veel gelach en een hier en daar een traan. Een bruiloft zoals wij ze graag zien! Een bruiloft vol met dierbare beelden om vast te mogen leggen. Dierbaar voor nu én voor in de toekomst.

Liefs, Sophia en Wiedjai