Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Trouwen, doe je in Den Haag

“Trouwen, doe je in Den Haag”. Dat is de gevleugelde uitspraak van trouwambtenaren in onze regeringsstad. Maar dan natuurlijk wel op z’n plat Haags.

Als Rotterdamse bruidsfotograaf zullen we ons niet wagen aan het Haagse accent, maar stiekem vinden we het wel heel erg leuk om hier bruiloften vast te mogen leggen. Den Haag heeft zoveel leuke hotspots voor een bruiloft. Zo hebben we regelmatig ceremonies bij Het Spaansche Hof, het IJspaleis (Stadhuis) of het Oude stadhuis naast de kerk.

Shona en Maiwan kozen voor het laatste. Een prachtige locatie in het hart van Den Haag. Met een fotoshoot bij Clingendael en een diner (en feestje) bij het Witte Paard.

Ja, dan heb je toch echt wel een Haagse bruiloft te pakken. Wij houden er van!

Liefs, Sophia