trouwen op het strand

Een relaxt en ongedwongen sfeertje. Daar zijn de bruidsparen naar op zoek die uitkomen bij een beach wedding. Voetjes in het zand of op het terras van een van de vele mooie strandtenten die Nederland rijk is. Doe hier inspiratie op en laat je door onze bruidsfotografie inspireren tot jullie ultieme strand bruiloft.

een selectie van onze foto’s gemaakt bij bruiloften op en aan het strand.


Wij hebben niets dan lof voor Niels en Grace! Zij zijn goed benaderbaar, luisteren goed naar je wensen, zijn flexibel en hebben goede suggesties. [...] De kwaliteit van de foto’s is uitstekend, de fotografen hebben een moderne kijk op fotografie, en beheersen hun camera volledig. Daarnaast weten ze je ook op de dag zelf zeker nog te verrassen met foto’s die je zelf niet had kunnen bedenken. De prijs lijkt ons conform wat je kan verwachten in deze markt, maar daar krijg je dan ook kennis en kunde voor terug, naast een top-reportage waarvan de kwaliteit dik in orde is. Aanrader.
— Casper & Lotte

Voorbeelden van trouwreportages op en aan het strand. Vastgelegd door het team van Liefdesmomenten.

DEWI & JORDY | Beachclub 8, Rockanje

DEWI & JORDY | Beachclub 8, Rockanje

INGE & GERT | Beachclub Perry’s, Scharendijke

INGE & GERT | Beachclub Perry’s, Scharendijke


Tips van Liefdesmomenten bij het houden van een bruiloft op of aan het strand.

Het houden van een ceremonie op het strand is prachtig, maar brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Er zijn een aantal zaken waar je als bruidspaar voldoende aandacht aan moet besteden om het idyllische karakter van trouwen met de voetjes in het zand te behouden.

Geluid. Het regelen van een goede versterking is cruciaal voor een goede strandceremonie. Wind zorgt er namelijk voor dat de ambtenaar al snel niet meer goed verstaanbaar is. Ook voor bij het eventueel uitspreken van de geloften naar elkaar is een goede versterking fijn om de aandacht van de gasten er bij te houden. Helaas zijn niet alle geluidsinstallaties altijd even betrouwbaar. Advies is dan ook om het driedubbel te laten checken vlak voordat de ceremonie begint. Geldt ook voor de aansluiting op een telefoon wanneer er muziek op afgespeeld dient te worden.

Wind zorgt er ook voor dat mensen het snel koud krijgen. Zelfs als het zonnetje schijnt. Tip is dan ook om wel dekentjes achter de hand te hebben voor wanneer de wind toch wel erg fris wordt.

Op het gebied van fotografie kan een strandceremonie ook een uitdaging zijn. Er is op het strand namelijk weinig beschutting en de zon heeft ook vrij spel. Overleg goed over de opstelling. Afhankelijk van het tijdstip van de dag en het moment in het jaar hebben wij als fotograaf namelijk de zon liever in jullie gezicht of juist in de rug.

Wanneer bovenstaande punten genoeg aandacht krijgen staat niets meer in de weg om jullie droomceremonie te laten uitkomen. Yeah!


Wellicht ook interessant om te bekijken..