testimonials

Wij worden als bruidsfotograaf & filmer uitgenodigd op bruiloften om prachtige beelden te maken van de trouwdag. Een van de leukste banen ter wereld. Het aanleveren van de foto’s, filmclips en docu’s geeft daarbij enorm veel voldoening. Maar het allerleukste blijft altijd nog als je van een bruidspaar te horen krijgt hoe ze de dag met je hebben ervaren.


Leuke fotografen en topfoto’s! Het is magisch wat deze mensen maken. Ze hebben de gave om steeds maar op de juiste plek te zijn voor de perfecte foto. [...] We hebben geen betere fotografen kunnen wensen!
— Ellen
Een droom die uitkwam, hoe onze dag werd vast gelegd! De kleuren en alles komen zo mooi uit! Wij zijn fan van liefdesmomenten.
— Tom & Marline, mei 2019

We hebben gekozen voor een dagvullend foto en filmreportage voor onze bruiloft. [...] Voor onze bruiloft hebben we regelmatig prettig contact gehad, ook hebben we uitgebreid het programma doorgenomen. Hierbij kwamen ze met goede tips en suggesties. Op de dag zelf ruim op tijd aanwezig en tips om er nog beter op de foto uit te zien. Ze is flexibel, stelt je op je gemak en komt met creatieve ideeën. Wat zijn we blij het het resultaat! [...] Kortom erg tevreden, we raden Liefdesmomenten dan ook aan.
— Gideon en Louise

Wij zijn nog elke dag blij dat het team van Liefdesmomenten onze trouwdag heeft vastgelegd in foto’s en op film. Het was erg prettig om ze aanwezig te hebben op onze bruiloft. Met hun vriendelijkheid en kalme uitstraling konden ze onze zenuwen wegnemen op deze toch ook spannende dag. Daarnaast zijn ze enorm professioneel. Ze waren de hele dag aan het werk, maar vrijwel onzichtbaar. Achteraf zagen we foto’s en video-opnames waarvan we geen idee hadden wanneer en hoe ze waren gemaakt.
Uiteindelijk was het eindresultaat verbluffend. Onze trouwdag was grijs en regenachtig, maar qua belichting was daar niets van te merken. Integendeel zelfs, de regen heeft juist extra karakter aan het beeldmateriaal gegeven [...] Maar het belangrijkste: zowel in de fotoreportage als in de trouwfilm heeft het team van Liefdesmomenten precies kunnen vangen wie wij als bruidspaar zijn. De beelden vertellen ons verhaal zo treffend, dat wij ons nog steeds verbazen hoe goed zij ons hebben leren kennen in die korte tijd.
Wij zouden Liefdesmomenten als bruidsfotograaf en bruidsvideograaf absoluut aanraden. Het is de investering dubbel en dwars waard. Het aandenken aan onze bruiloft is mooier geworden dan we hadden durven hopen.
— anoniem, 23 januari 2018
De pre-wedding shoots waren zeer prettig verlopen. Heel leuk om zo’n exclusieve shoot mee te maken, mede dankzij de fijne begeleiding en professionaliteit van Grace en Niels. Het was even hard werken en veel geduld, maar het resultaat mag er wezen. Er zitten een paar verbluffende beelden tussen waar wij even stil van worden, onze complimenten!
— Kaman & Danny
Wauw wauw, [...] Lieve Grace, bedankt voor het mede mogelijk maken van onze trouwdag!
Geen moment doorgehad dat je er was, en dat is alleen maar goed. Vooraf hele fijne communicatie en er wordt goed met je meegedacht. Ondertussen hebben wij een sneak preview gehad en zijn helemaal blij!
— Brent en Sabine

Al bij de eerste ontmoeting een half jaar van te voren voelde het goed: optimale kundigheid en tegelijkertijd zo relaxed! Ook zo op de grote dag zelf, prettig onopvallend aanwezig en tijdens de shoot enorm met Grace & Niels gelachen! [...] Ze staan voor alles open: zowel de traditionele fotolijst foto als samen in het bos. Ook de details blijven niet onopgemerkt!
— Iris

Wij raden Liefdesmomenten zeker weten aan! Vanaf het eerste gesprek tot aan de grote dag voelden we ons erg op ons gemak. Er wordt goed naar je geluisterd en ze hebben veel begrip en ervaring. We zijn erg blij dat we van elke gast een foto hebben, iets waar we voor altijd met plezier terugkijken. De foto’s zijn super mooi geworden, net een sprookje! Elk moment is op de goede timing vastgelegd, waardoor je die dag echt herbeleefd.
— Candy & Kevin
[...] Zo stapten wij op een zonnige dag bij hen binnen en waren we gelijk verkocht. Wij vonden het namelijk belangrijk om niet te veel geposeerde foto’s te hebben, maar juist de foto’s van de spontane momenten van de dag. Wij hebben gekozen voor 2 fotografen en 1 videograaf en onze dag is werkelijk prachtig vastgelegd. Het begon met de sneak preview waar wij alweer zo van konden genieten. Daarna de volledige rapportage met een geweldig filmpje. Geen standaard film van de dag maar echt een mooi in elkaar gemonteerde film, wat ons betreft een filmprijs waardig. Ook het samenwerken met Grace & Niels vonden wij erg fijn. Ze zijn makkelijk te bereiken en heel erg flexibel. Kortom, een aanrader voor ieder huwelijk!
— Jeanine & Dirk
Niels en Grace zijn hele fijne fotografen en zeker wanneer jullie niet op zoek zijn naar de standaard foto’s. Ze hebben leuke en creatieve ideeën. Ze geven hun mening als je hierom vraagt, maar zullen deze niet opdringen. Ze zijn enthousiast, vol passie en erg professioneel. Ze denken mee en zijn flexibel. [...] En het resultaat mag er zijn. We waren laaiend enthousiast over de foto’s en hebben al veel leuke reacties van anderen gekregen.

Tijdens de grote dag zelf was het echt een feestje. De fotoshoot was leuk, maar ook erg gezellig. Tijdens de shoot kregen we leuke tips om nog beter op te foto te staan. [...] Wat wij enorm hebben gewaardeerd is de aandacht voor de kleine dingen. Een kind dat tijdens een kerkdienst in de pilaar van de kerk klimt, een meisje dat op de bank in slaapt valt en een meisje dat smult van haar cupcake wordt even vastgelegd om vervolgens meteen weer de aandacht op het bruidspaar te richten. Hierdoor was onze trouwreportage gevuld met allerlei leuke momenten die wij zelf niet eens altijd hebben meegekregen.

Niet alleen wij, maar ook onze daggasten waren te spreken over de fotografen. Ze werden neergezet als leuke, sociale mensen die vol passie hun werk deden.
— Pieter & Renate

Wij hebben niets dan lof voor Niels en Grace! Zij zijn goed benaderbaar, luisteren goed naar je wensen, zijn flexibel en hebben goede suggesties. [...] De kwaliteit van de foto’s is uitstekend, de fotografen hebben een moderne kijk op fotografie, en beheersen hun camera volledig. Daarnaast weten ze je ook op de dag zelf zeker nog te verrassen met foto’s die je zelf niet had kunnen bedenken. De prijs lijkt ons conform wat je kan verwachten in deze markt, maar daar krijg je dan ook kennis en kunde voor terug, naast een top-reportage waarvan de kwaliteit dik in orde is. Aanrader.
— Casper & Lotte

Deze en andere ervaringen zijn terug te lezen op onze site van ThePerfectWedding.nl | www.theperfectwedding.nl/bedrijven/9272/liefdesmomenten-bruidsfotografie