Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Het Wereldmuseum op z'n best

wereldmuseum rotterdam bruiloft.jpg

Al jaren is het Wereldmuseum in Rotterdam een van de mooiste en populairste locaties voor een bruiloft. De prachtige balzaal in combinatie met de perfecte ligging is uniek.

Dayron en Arie dachten er ook zo over. Als eigenaar van een eigen binnenvaartschip heeft Arie een sterke binding met water, de Maas en Rotterdam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij het Wereldmuseum kozen als het toneel van hun bruiloft.

En als je dan tijdens de fotoshoot kans krijgt om, met je aanstaande vrouw en kinderen, er rustig van een afstandje naar te kijken, dan is dat het perfecte moment samen even te genieten.

Liefs, Niels


Loonse en Drunense duinen

SP_LM446_0696_t_1200p.jpg
bruidsfotograaf-loonse-drunense-duinen-1.jpg

Wij zijn het helemaal eens met minister Schouten. Het besluit om de nationale parken een flinke subsidie te geven heeft in ieder geval onze steun.

We moeten ze koesteren, beschermen en laten bloeien. Maar bovenal moeten we genieten van al dat moois dat Nederland heeft te bieden. Want prachtige gebieden hebben we zeker in Nederland.

Renske en Richard weten dat maar al te goed. Niet voor niets besloten ze om de fotosessie te houden in de Loonse en Drunense duinen. De prachtige zandlandschappen vormen een subliem tafereel voor het vastleggen van een bruid en bruidegom.

Okay. Heet was het wel, maar met voldoende water op zak en een cabrio om je naar de ceremonieplek (Het Witte Kasteel, Loon op Zand) te brengen was het zeker uit te houden. Het werd een dag om nooit meer te vergeten.

Liefs, Niels

paard vs Porsche

liefdesmomenten trouwfoto slot loevestein.jpg
liefdesmomenten bruidsfotografie porsche.jpg

Sommige bruiloften zijn net een sprookje. Colinda en Jan Maarten bijvoorbeeld spendeerden een groot deel van hun dag in Slot Loevestein. Een prachtig middeleeuws kasteel, uit de 14e eeuw, nabij het net al zo mooie pittoreske stadje Woudrichem. Het mooie weer, de prachtige trouwjurk en de leuke groep gasten maakten het plaatje compleet. Dit is een bruiloft zoals in een sprookje… Of toch niet?

Het witte paard was door de bruidegom ingeruild voor grofweg 400 zilveren paardenkrachten.

Een prima keuze als je het mij vraagt. ;)

Liefs, Niels

Rotterdam, Maasstad

fotograaf_bruidegom

Rotterdam is uiteraard vernoemd naar de rivier de Rotte. Echter de grote rivier die door de stad stroomt met eigenlijk water uit de Rijn maakt Rotterdam. Een fotoshoot langs de kade van de Maas staat bij veel bruidsparen op hun verlanglijstje. Voor een trouwfotograaf de kans om mooie portretten te schieten met het gevoel van de Maasstad.

groeten Niels

tuinfeest

SP_LM480_1392_tduo_1200p.jpg
SP_LM480_2678_t_1200p.jpg

Er zijn prachtige professionele locaties in Nederland om je bruiloft tiptop te organiseren. Maar wanneer je de mogelijkheid hebt om de bruiloft letterlijk in je achtertuin te vieren, dan is dat zeker te overwegen.

Iris en Jorrit gingen ervoor. De ceremonie was in het stadhuis, maar de rest van de dag vond in de tuin plaats. De setting was perfect. Inclusief foodtruck, een speciale tent voor het diner en eentje voor het spetterende avondfeest. Met wat hulp van catering & eventbedrijf Purple was alles tot in de puntjes geregeld.

Oh ja. En wanneer je als bruidegom ervaring hebt met draaien.. tja, dan kan je er natuurlijk niet onderuit om tijdens het feest even het plekje van de DJ in te nemen!

Party! =)

Liefs, Niels

trouwfotograaf-schiedam

Melissa en Sebas trouwden op het mooie eiland van Vidaa. Maar voordat zij elkaar hun jawoord gaven, vond de fotoshoot plaats in het Soda fabriek in Schiedam. Een echte aanrader voor een fotoshoot met een industriële setting.


Lake House

lakehouse

Begeleid door haar kinderen en kleinkinderen gaf Isabel het jawoord aan Lodewijk op een mooie zomerdag. Samen met familie en vrienden werd tot de late uurtjes gedanst in de Lake House, een prachtig plekje aan de Bergsche plas. LIefdesmomenten mocht dit met foto- en filmteam vastleggen.

liefs Grace, Niels en Joel

Hotel New York, trouwen in Rotterdam

Rotterdam_HNY
trouweninrotterdam

Woah! Wat blijft het toch elke keer weer bijzonder om een op en top Rotterdamse bruiloft vast te mogen leggen! En wat hebben Vivianne en Robin het uiterste uit Rotterdam getrokken. Heerlijk!

De voorbereidingen en ceremonie in Hotel New York. Een fotoshoot bij Café Rotterdam, The Basement en het (Euromast) Park. En vervolgens over de Nieuwe Maas met de watertaxi richting Marconiplein om te dineren en te feesten bij de Vertrekhal aan de Lekhaven. Een veel Rotterdamsere bruiloft dan dat krijg je niet als je het aan ons vraagt..

Oh ja. En dan aan het einde van de avond natuurlijk weer opgehaald worden door een watertaxi om de huwelijksnacht in Hotel New York te spenderen. Combineer dat met een lekker enthousiaste groep gasten en een prachtige zomerse dag. Dan heb je als bruidspaar een hele bijzondere dag om op terug te kijken.

Liefs, Jamie en Niels

Leefgoed De Olifant en trouwen in Rotterdam...

markthal
deolifant

Soms heb je als bruidsfotograaf van die dagen dat je aangenaam wordt verrast. Dat kan hem zitten in kleine dingen zoals de keuze van de jurk, een mooie speech of gewoon de enthousiasme van de naaste familie. Maar dat kan hem ook zitten in de keuze van de plekken die het bruidspaar aandoet.

Zo trouwden Marieke en Hans in en rondom Rotterdam. Een gebied waar ons team al ruime ervaring heeft opgedaan in het vastleggen van bruiloften. Maar toch wist het bruidspaar me de hele dag aangenaam te verrassen. Zo kozen ze voor een fotoshoot in het centrum van Rotterdam. Maar dan wel rondom het marktplein. Ze trouwen voor de kerk in Capelle ad IJssel, maar dan wel in een prachtig klein kerkje in de oude kern. En de borrel? Dat was in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar dan wel in een super sfeervolle kas bij Leefgoed De Olifant.

Het resultaat? Een geslaagde dag vol met mooie momenten en lieve mensen.

Liefs, Niels

slot Zeist

trouwfotograaf_slotzeist

Sabrina en Ka Yip gaven elkaar het jawoord in het sprookjesachtige spiegelzaal van de 17de eeuwse slot Zeist. Het diner met hun gasten vond plaats in de prachtige setting van zalen als de Willemszaal, spiegelzaal en anti-Chambre. Zij sloten de dag af met een dansfeest in de blauwe zaal. Liefdesmomenten mocht erbij zijn met haar foto en filmteam.

groeten,

Grace, Niels en Joel