Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

tuinfeest

SP_LM480_1392_tduo_1200p.jpg
SP_LM480_2678_t_1200p.jpg

Er zijn prachtige professionele locaties in Nederland om je bruiloft tiptop te organiseren. Maar wanneer je de mogelijkheid hebt om de bruiloft letterlijk in je achtertuin te vieren, dan is dat zeker te overwegen.

Iris en Jorrit gingen ervoor. De ceremonie was in het stadhuis, maar de rest van de dag vond in de tuin plaats. De setting was perfect. Inclusief foodtruck, een speciale tent voor het diner en eentje voor het spetterende avondfeest. Met wat hulp van catering & eventbedrijf Purple was alles tot in de puntjes geregeld.

Oh ja. En wanneer je als bruidegom ervaring hebt met draaien.. tja, dan kan je er natuurlijk niet onderuit om tijdens het feest even het plekje van de DJ in te nemen!

Party! =)

Liefs, Niels

trouwfotograaf-schiedam

Melissa en Sebas trouwden op het mooie eiland van Vidaa. Maar voordat zij elkaar hun jawoord gaven, vond de fotoshoot plaats in het Soda fabriek in Schiedam. Een echte aanrader voor een fotoshoot met een industriële setting.


Lake House

lakehouse

Begeleid door haar kinderen en kleinkinderen gaf Isabel het jawoord aan Lodewijk op een mooie zomerdag. Samen met familie en vrienden werd tot de late uurtjes gedanst in de Lake House, een prachtig plekje aan de Bergsche plas. LIefdesmomenten mocht dit met foto- en filmteam vastleggen.

liefs Grace, Niels en Joel

Hotel New York, trouwen in Rotterdam

Rotterdam_HNY
trouweninrotterdam

Woah! Wat blijft het toch elke keer weer bijzonder om een op en top Rotterdamse bruiloft vast te mogen leggen! En wat hebben Vivianne en Robin het uiterste uit Rotterdam getrokken. Heerlijk!

De voorbereidingen en ceremonie in Hotel New York. Een fotoshoot bij Café Rotterdam, The Basement en het (Euromast) Park. En vervolgens over de Nieuwe Maas met de watertaxi richting Marconiplein om te dineren en te feesten bij de Vertrekhal aan de Lekhaven. Een veel Rotterdamsere bruiloft dan dat krijg je niet als je het aan ons vraagt..

Oh ja. En dan aan het einde van de avond natuurlijk weer opgehaald worden door een watertaxi om de huwelijksnacht in Hotel New York te spenderen. Combineer dat met een lekker enthousiaste groep gasten en een prachtige zomerse dag. Dan heb je als bruidspaar een hele bijzondere dag om op terug te kijken.

Liefs, Jamie en Niels

Leefgoed De Olifant en trouwen in Rotterdam...

markthal
deolifant

Soms heb je als bruidsfotograaf van die dagen dat je aangenaam wordt verrast. Dat kan hem zitten in kleine dingen zoals de keuze van de jurk, een mooie speech of gewoon de enthousiasme van de naaste familie. Maar dat kan hem ook zitten in de keuze van de plekken die het bruidspaar aandoet.

Zo trouwden Marieke en Hans in en rondom Rotterdam. Een gebied waar ons team al ruime ervaring heeft opgedaan in het vastleggen van bruiloften. Maar toch wist het bruidspaar me de hele dag aangenaam te verrassen. Zo kozen ze voor een fotoshoot in het centrum van Rotterdam. Maar dan wel rondom het marktplein. Ze trouwen voor de kerk in Capelle ad IJssel, maar dan wel in een prachtig klein kerkje in de oude kern. En de borrel? Dat was in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar dan wel in een super sfeervolle kas bij Leefgoed De Olifant.

Het resultaat? Een geslaagde dag vol met mooie momenten en lieve mensen.

Liefs, Niels

slot Zeist

trouwfotograaf_slotzeist

Sabrina en Ka Yip gaven elkaar het jawoord in het sprookjesachtige spiegelzaal van de 17de eeuwse slot Zeist. Het diner met hun gasten vond plaats in de prachtige setting van zalen als de Willemszaal, spiegelzaal en anti-Chambre. Zij sloten de dag af met een dansfeest in de blauwe zaal. Liefdesmomenten mocht erbij zijn met haar foto en filmteam.

groeten,

Grace, Niels en Joel

bruidskinderen

bruidsjongens

Froukje en Huig hadden misschien wel de leukste bruidsjongens en meisje. Geheel in stijl met hoed en brettels waren zij onderdeel van de bruidsstoet, brachten ze de ringen en zongen ze het bruidspaar toe. De inbreng van de klas van de bruid tijdens de kerkelijke ceremonie en de kinderreceptie maakte de dag extra bijzonder.

groet Grace

Fotoshoot in Het Park

trouwfotograafrotterdam

Winnie en Kevin zijn in het mooie Rotterdam getrouwd. Na de deurspellen, theeceremonie en boottochtje in de Bergsche plassen vond het jawoord op het terras van Lommerijk plaats. Met een fotoshoot in Het Park, een heerlijke lunch bij restaurant Chung en ter afsluiting een Chinees banket bij Orient Parel was de trouwdag van dit prachtige bruidspaar een feestje. Heerlijk zo’n trouwshoot in onze eigen stad.

groeten Joel en Grace

Aruba. Island full of surprises.

LM421 SP-041.jpg
LM421 SP-034.jpg

Some weddings seem to have it all.

Intimate romantic moments. Chill out moments in a villa with family and friends. Culinary highlights during an open air diner. A ceremony with an ocean view. A lot of beautiful wedding details (no really… a LOT!) Incredible speeches that gives both laughter and tears of joy. And an amazing party to celebrate all the love that is in the air.

Artaiza and Dwight gave their vows at Tierra del Sol, Aruba. And we were lucky enough to be invited to capture all those moments in photography and film.

Love,

Joël (film) and Niels (photography)

Het bruiloftdiner, Buitenplaats Sparrendaal

LM414+SP-029.jpg

Op een mooie zomerdag hebben Sanne en Pieter elkaar het jawoord gegeven in buitenplaats Sparrendaal. Tijdens het bruiloftdiner nuttigde het kersverse bruidspaar samen met hun lieve familie en vrienden hun eerste gezamenlijke maaltijd. In een prachtige en intieme setting is dit een uitgelezen moment voor bijzondere speeches en hilarische filmpjes. Als trouwfotograaf, maar ook onze filmers het moment om van deze ontspannen sfeer gedenkwaardige sfeerimpressies te maken.

Liefs Lotte, Smila, Leon en Grace