Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

one happy island

loveshoot aruba

Azuur blauwe zee, witte stranden, ongerepte vlaktes en rotsachtige kustlijnen…Maar Aruba wordt pas echt one happy island wanneer dit prachtige bruidspaar op het eiland samenkomt met familie en vrienden. Lieve Dani en Vic, dank je wel dat we hier bij mochten zijn!

Liefs Joel en Grace


de Lichtfabriek, industrieel en sfeervol

trouweningouda

De kop is er af! Onze eerste trouwerij van 2019 is een feit. In LF Gouda, een industrieel en sfeervolle lichtfabriek, gaven Ben en Marloes elkaar het jawoord. Omlijst met muziek van Lace en in het gezelschap van hun jongens en al een geliefden was het een feestje om te mogen fotograferen.

Liefs Grace en Niels


de Van Nelle fabriek. Stoer en een tikje eigenwijs.

SP_LM441_0728_t_1000p blog.jpg

Het bruidspaar dat we half december vast hebben mogen leggen past bij de Van Nelle Fabriek. Ook zij zijn stoer en een tikje eigenwijs. Ze doen de dingen net wat anders en trekken zich niet zoveel aan van wat anderen denken. Voor ons als bruidsfotograaf is dat natuurlijk alleen maar leuk.

Femke en Mark, geniet van de sneak preview en maak van 2019 een fantastisch jaar als kersvers echtpaar. Ik heb genoten.

liefs, Niels

herfst in Rotterdam

LM424 SP-039.jpg
LM424 SP-035.jpg

Trouwen in de herfst staat voor fotografie met prachtige kleuren. Shukdak en Harvey trouwden vlak bij onze studio in Lommerrijk. Prachtig gelegen aan de Bergsche plas.

Liefs Grace en Niels

Brasserie Buitenhuis

LM443_SP040.jpg

Aankomen in een witte volkswagen en lekker genieten van een gezellige borrel en diner met familie en vrienden. Na een prachtige zonsondergang bij het meer, gaven Merel en Luca elkaar het jawoord, gewoon buiten op het terras van Brasserie Buitenhuis. Een heerlijke nazomeravond waar het feestje nog tot de vroege uurtjes doorging.

liefs, Grace en Joel

zo gaat de molen

LM440_SP006.jpg

Aafke en Robert zochten bijzondere plekken in Leiden om hun trouwfoto’s door ons te laten maken. En die hebben ze gevonden. De Sterrenwacht en binnen in molen De Put.
Allebei tot de verbeelding sprekende plekken. Eerlijk is eerlijk. Vaak komen we er niet. Maar als het aan ons ligt mag hier zeker verandering in komen. =)

Liefs, Niels..over de Brouwersdam met een rode MG

LM415_SP017.jpg
LM415_SP018.jpg

Een entree maak je niet zomaar. Dat doe je met flair. Dat zullen Inge en Gert hebben gedacht toen ze met hun rode MG naar de Brouwersdam reden. Opgewacht door familie en vrienden hadden ze bij Beachclub Perry’s op het strand een prachtige ceremonie in het zonnetje.

Liefs, Grace en Niels

portret @ Kasteel Kerkebosch

LM366_SP010.jpg

Veel mensen denken dat bij een bruiloft een fotoreportage vooral draait om de bruid. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Wij leggen de dag vast. En de dag draait om het samen zijn van een hechte groep mensen. En dus proberen we zo veel mogelijk gasten (en de interactie ertussen) op een mooie manier vast te leggen. Zo ook bij Bart en Kim bij Kasteel Kerckebosch.

Ja, bij de fotoshoot hebben we veel aandacht voor de bruid. En dat verdient ze natuurlijk ook. Maar ook bij de fotoshoot vergeten we zeker de bruidegom niet. Een mooi portret hoeft immers niet lang te duren.

Liefs,

Grace, Joël en Niels