ons team

Liefde en emotie, het zijn die momenten tijdens de bruiloft die jullie je voor altijd zullen blijven herinneren. 

Liefdesmomenten is een team van gedreven mensen met een passie voor het vastleggen van deze herinneringen. Wij fotograferen of filmen jullie trouwdag en leggen dit vast in luxe fotoboeken, waanzinnige art prints of zorgvuldig gemaakte filmclips. We zijn technisch gedegen onderlegd, getalenteerd in nabewerking en hebben de ambitie om altijd weer iets beters te maken. Wie wij zijn? Laten we ons voorstellen.


Grace & Niels hebben Liefdesmomenten opgericht en zijn de hoofdfotografen binnen het team. Beiden zijn al van jongs af aan gefascineerd door de kracht van beeld. In 2011 besloten ze om samen de uitdaging aan te gaan en zich volledig in de wereld van de bruidsfotografie te storten.

Inmiddels hebben ze al honderden trouwerijen achter hun naam staan, zijn ze in het bezit van een Bruidsfoto Award en werken ze samen met hun team aan opdrachten in binnen- en buitenland. 

In 2014 besloten ze zelf ook in het huwelijksbootje te stappen. Hun dochtertje Sydney bracht de ringen.  

ea.jpg

Sophia Lee | hoofdfotograaf & grafisch ontwerpster

Vergis je niet. Vliegensvlug is ze, waardoor ze op de een of andere manier altijd weer vooraan weet te staan om de mooiste beelden te kunnen schieten. Met een achtergrond als grafisch ontwerper en haar passie voor fotografie zit Sophia helemaal op haar plek binnen ons team. 


Joël van der Harst | hoofdvideograaf + fotograaf

Joël heeft zijn sporen verdiend in de TV-wereld met het maken van pakkende trailers. Bij Liefdesmomenten richt hij zich op het maken van prachtige wedding clips van A-Z. Daarnaast gaat hij op met ons op pad als second shooter. Regisseren, produceren, editen en fotograferen. Kortom, een alleskunner.    


Maria van der Valk | hoofdfotograaf

Een bruiloft van 15u lang? Geen probleem. Een stoere, sportieve fotografe met een Duracel-batterij inside. Dat is Maria. Na de sportacademie te hebben gedaan besloot ze om haar hart te volgen en het roer om te gooien. Nu studeert ze aan de fotoacademie te Amsterdam en is ze full-time bezig met fotografie. 


Marcel van Beek | fotograaf

Als iemand alle ins & outs weet van de camera is Marcel het wel. Zijn sterke technische kennis, gecombineerd met zijn ruime ervaring in het vastleggen van bruiloften en evenementen is goud waard. Zeker als je fotograferende oom op de dag van de bruiloft even zijn camera niet meer begrijpt. 


LM team_11.jpg

Smila Rooseman | videograaf & editor

Als jongste telg binnen de Liefdesmomenten familie heeft ze binnen no-time haar sporen verdiend. Filmen en editen heeft ze zich razendsnel eigen gemaakt. Ook de Willem de Kooning Academy kon niet om haar heen. Dat is dan ook de plek waar ze zich verder zal gaan ontwikkelen. Daar en bij het team van Liefdesmomenten natuurlijk (want we laten haar niet los. =))


LM team_12.jpg

Ymke Jansen | fotograaf & editor

Ymke geeft al rust aan ons team vanaf het moment dat ze bij ons binnenstapte aan de Bergweg. Iets wat wij (en de meeste bruidsparen) wel kunnen gebruiken. ;-) Inmiddels heeft ze zich dan ook al onmisbaar gemaakt bij ons als 2nd shooter, editor en photoshop-vraagbaak.


Danny de Graaf | hoofd videograaf

Liefdesmomenten in bewegend beeld en geluid. Ontroerende speeches, waanzinnige settings &  knallende feesten. Als videograaf houdt Danny zich bezig met het maken van geweldige wedding clips die je elke keer weer terugnemen naar die bijzondere dag.


Stage lopen bij Liefdesmomenten?

Wij zijn constant op zoek naar stagiaires met enthousiasme voor het vak. Liefdesmomenten is een (GOC) erkend leerbedrijf en biedt een plek voor studenten fotografie.