Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

B inspired, B house

B house is een locatie voor een variëteit aan evenementen. Uitermate geschikt voor zakelijke congressen maar zeker ook voor wat grotere bruiloften.

Centraal gelegen (Hoofddorp), goed bereikbaar (naast de A4 en op minder dan 10 minuten rijden van Schiphol), goede catering- en overnachtingsfaciliteiten in huis (onderdeel van Novotel Amsterdam) ..én (niet onbelangrijk)..sfeervol.

Het atrium is te gebruiken als ceremonieplek. Voldoende capaciteit, een ruime hoeveelheid daglicht en mooi aangekleed. Maar daarnaast kan het dak ook worden geblindeerd waardoor er een intieme sfeer ontstaat. Perfect voor een avonddiner of een spectaculair feest.

Niet verwonderlijk dus dat Ajmal en Renu voor deze locatie kozen. Ik heb het idee dat we hier nog wel vaker langs gaan komen… =)