Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

bourgondisch genieten in maastricht

LM436_SP0031.jpg

Wat is het toch heerlijk wanneer je als fotograaf Maastricht binnen mag rijden voor een fotoreportage. Er is instant het gevoel dat je op vakantie bent. De glooiingen in het landschap, de oude binnenstad, de gezellige terrasjes, de lieve mensen en niet te vergeten het heerlijke eten.

Eigenlijk is er geen reden om niet te trouwen in deze bijzondere stad. Zo dachten Willemijn en Jos er ook over. Ze kozen voor een van de meest intieme en sfeervolle plekken recht in het hart van de stad op nog geen 3 minuten lopen van het Vrijthof. Wijnhandel Thiessen.

Niet alleen boven de grond is dit een uniek stukje Maastricht. Ook de wijnkelders eronder bieden een sfeervolle ambiance voor een intieme ceremonie.

Liefs, Kom-San en Niels