Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Chinese bruiloft tradities

Een Chinese bruiloft kent veel rituelen. Denk aan de deurspellen, de theeceremonie, de kinderen die op het huwelijksbed springen of het proosten tijdens het Chinees banket. Ook de bruiloft van Hoi Kee en Ying zat vol met mooie Chinese tradities. Soms vervagen tradities en worden ze fusion en soms worden ze geheel conform de traditionele wijze uitgevoerd. Als bruidsfotograaf dien je aan te voelen, wanneer welk geval speelt. Wanneer de bruid in haar rode jurk met een rode paraplu haar wegvervolgd, mag bijvoorbeeld niemand in haar pad staan. Dit wetende dien je als bruidsfotograaf de traditie te respecteren en een mooie shot weten te schieten waar deze traditie toch mooi in beeld wordt gebracht. We kunnen er dan ook van smullen als een van onze fotografen het toch steeds weet te vangen. 

groeten

Joel en Grace