Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

dag en nacht

Wij maken reportages van de dag, maar ook regelmatig van de nacht. Twee totaal verschillende situaties die je beide moet beheersen als goede bruidsfotograaf. Deze twee verschillende momenten vragen ook om een verschil in nabewerking. Zeker bij de romantische setting die Samantha en Weike uitkozen voor hun bruiloft. Dudok in het Park. De park setting vraagt overdag om een lichte en rustige nabewerking die de romantiek van de omgeving benadrukt.

Maar ‘s avonds was er ook een goed feestje in in het landhuis zelf. En deze komt het beste naar voren met hoge contrasten en diepe kleuren zodat de energie te voelen is in het beeld.

Zo maken wij reportages die we niet zomaar klakkeloos filteren, maar waarbij we per scene het gevoel van het moment naar boven proberen te halen. Zodat je als bruidspaar de dag weer echt kan terughalen. Wat hebben we toch een heerlijke baan!

Liefs, Grace en Wiedjai