Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

de trouwe viervoeter trouwt mee.

Ze worden door bruidsparen steeds vaker uitgenodigd om deel te nemen aan de bruiloft. Onze trouwe viervoeter. De hond. Waarom? Het antwoord is simpel: omdat ze een onmisbaar onderdeel zijn van het koppel en hun speciale dag compleet maken.

Honden symboliseren onvoorwaardelijke liefde en vreugde. Ze zijn er altijd voor ons, in goede en slechte tijden. En hun aanwezigheid tijdens een bruiloft brengt een extra dosis vreugde en geluk met zich mee. Of het nu gaat om het dragen van die schattige hondenstrik, het vasthouden van de trouwringen of het gewoonweg rondrennen en iedereen laten lachen. Honden brengen een positieve sfeer met zich mee die iedereen omarmt.

Bovendien symboliseert het hebben van je hond aan je zijde tijdens de bruiloft de eenheid en verbondenheid dat die dag wordt gevormd. Het is een prachtige manier om te laten zien dat jullie trouwe metgezel deel uitmaakt van jullie liefdesverhaal en jullie toekomstige avonturen samen.

Ook Maaike en Nick gaven Lexi een prominente rol binnen hun dag bij Dudok in het Park. Het resultaat was een trouwerij met een heerlijke ontspannen en positieve vibe. Liefdesmomenten is dan ook blij dit alles te hebben mogen vastleggen in zowel fotografie als film.

Liefs, Grace en Michael