Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Een klassieke winterbruiloft in Den Haag

Trouwen in de wintermaanden heeft voor- en nadelen. De temperatuur dwingt je om een groot deel van de bruiloft binnen te houden. Ook een fotoshoot kan niet lang buiten plaatsvinden. Zelfs als het mooi weer is, laat de temperatuur dat vaak niet toe.

Maar een binnenbruiloft hoeft niet direct een nadeel te zijn. Het vroeg invallen van de nacht kan juist zorgen voor een warm en intiem karakter van de bruiloft. Zolang je maar zorgt voor een mooie locatie.

En precies dat hadden Monica en Sjoerd haarscherp in de gaten. Het Spaansche Hof in Den Haag is dan een uitkomst. Een magnifieke klassieke locatie in het hartje van Den Haag die ervoor zorgt dat je gasten niets tekort komen. Ook niet als je alles binnen wil houden. Een waanzinnige mooie lichte ceremoniezaal en verscheidene aansluitende ruimten waar geborreld, gedineerd en gefeest kan worden. En er is zelfs een mooie ommuurde binnentuin, mocht je toch nog even de kou willen trotseren voor wat mooie beelden.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de trouwdag een aaneenschakeling werd van mooie momenten.

Liefs, Niels en Wiedjai

…meer zien?