Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

even uitwaaien

LM400 SP_0040.jpg

Als bruidsfotograaf houden we van wind en zware bewolking. Niet omdat het de meest ideale omstandigheden zijn voor het vieren van een bruiloft. Maar wel omdat er niets mooiers is dan wapperende jurken en dramatische luchten.. =)

Gelukkig waren Bernadette en Maarten op hun trouwerij overdag gezegend met prachtig weer. In het centrum van Den Haag gaven zij elkaar het ja-woord. Het avondprogramma speelde zich af bij strandpaviljoen de Kwartel te Den Haag. En dan is het alleen maar mooi als het weer tegen zonsondergang begint om te slaan. Het perfecte moment om even lekker uit te waaien na het diner. Klaar voor het feestje!

Liefs Joël en Niels