Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Genomineerd voor een Bruidsfoto Award 2017

Leuk nieuws! Vandaag zijn de genomineerden voor de Bruidsfoto Award bekend gemaakt (BFFA2017) en guess what? Liefdesmomenten zit er weer bij!

Na in eerdere jaren genomineerd te zijn in de categorieën groepsportret en sfeer&emotie zijn we dit jaar te bewonderen in de categorie 'klaar voor de huwelijksdag'.

Het betreft een deurspel scene. Een traditie die veelal bij Chinese bruiloften wordt gehouden waarbij de bruidegom & bruidsjonkers allerlei hilarische opdrachten uit moeten voeren voordat ze de bruid mogen ophalen.

Deel dit bericht en stem op deze foto om ons de publieksprijs in de wacht te laten slepen! Stemmen kan tot 13 mei via www.BFFA.nl