Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Hindoestaanse bruiloft. One to remember.

LM323B SP_026.jpg
LM323B SP_029.jpg

Grace en ik waren uitgenodigd om de Hindoestaanse bruiloft van Krishen en Rashna vast te leggen. Een grote eer. Gelukkig hebben we het al wel vaker mogen doen, want onze ervaring is dat er bij zo'n dag erg veel is om van onder de indruk te zijn. En dat was hier zeker het geval. 

De ceremonie vond plaats in de open buitenlucht op een zonnige dag onder een prachtige Mandap (prieel). Middenop een groot grasveld, zodat alle gasten de plechtigheden goed konden volgen.

De kleding, de kleuren, de rituelen en de emotie. Alles is bij een Hindoestaanse bruiloft intens. Vanaf de Baraat waarbij de mannen richting de bruid gaan, het spetterende dansfeest met rook vuur en confetti, tot aan het emotionele afscheid van de familie aan het einde van de avond. Elk moment van de dag voel je ook als fotograaf tot in je vezels.   

Krishen en Rashna, nogmaals dank voor deze bijzondere dag. One to remember.

Liefs, Grace en Niels