Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Een hart van Klaas

LM413_SP035.jpg

Klaas Gubbels wel te verstaan. Hoe tof is dat? Om een gesigneerde Klaas Gubbels te krijgen uit handen van je kersverse echtgenote. Zonder aankondiging. Dan begint het getrouwde leven goed!

Leontien gaf het aan Fons. Een echte liefhebber van zijn werk. 

Sowieso was het een goed begin van het huwelijk, want de dag had niet veel relaxter kunnen lopen. Elkaar ontmoeten in Monster, een fotoshoot aan de Kralingse Plas en dan een intieme ceremonie op een best persoonlijke plek in Rotterdam. Restaurant Brazzo. Een charmante plek aan de rand van Kralingen. Een plek waar het bruidspaar regelmatig is te vinden. Gewoon om een lekker hapje te eten. Niet geschikt voor grote trouwerijen, maar voor kleine gezelschappen zeker een aanrader. 

Liefs, Niels