Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

lady in red

LM398_SP0035-2.jpg

Bij Chinese bruiloften is het heel gebruikelijk om meerdere jurken op een dag te tonen als bruid. In de ochtend is dit vaak een traditionele Chinese rode jurk. En meestal wordt deze na de thee ceremonies omgeruild voor een witte jurk voor tijdens de officiële ceremonie om vervolgens tijdens het diner in de avond een entree te maken in een avondjurk.

Shirley koos ervoor om in de ochtend gelijk haar witte jurk aan te doen. Maar vlak voor het diner in het Grand Garden Dim Sum restaurant te Rotterdam kleedde ze zich om in het rood. En als je dan in de prachtige lobby bent van het NH hotel dan kan je het als fotograaf natuurlijk niet laten liggen om de ‘lady in red’ samen met haar man te portretteren.

Liefs, Niels