Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Loonse en Drunense duinen

SP_LM446_0696_t_1200p.jpg
bruidsfotograaf-loonse-drunense-duinen-1.jpg

Wij zijn het helemaal eens met minister Schouten. Het besluit om de nationale parken een flinke subsidie te geven heeft in ieder geval onze steun.

We moeten ze koesteren, beschermen en laten bloeien. Maar bovenal moeten we genieten van al dat moois dat Nederland heeft te bieden. Want prachtige gebieden hebben we zeker in Nederland.

Renske en Richard weten dat maar al te goed. Niet voor niets besloten ze om de fotosessie te houden in de Loonse en Drunense duinen. De prachtige zandlandschappen vormen een subliem tafereel voor het vastleggen van een bruid en bruidegom.

Okay. Heet was het wel, maar met voldoende water op zak en een cabrio om je naar de ceremonieplek (Het Witte Kasteel, Loon op Zand) te brengen was het zeker uit te houden. Het werd een dag om nooit meer te vergeten.

Liefs, Niels