Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Proost!

Sommige bruiloften zijn een feestje. Ja, de meeste bruiloften hebben wel een feestje, maar eigenlijk bedoel ik dan de dagen waarbij de hele dag een feestje is. De dagen die super relaxed en ontspannen zijn. Die van Saskia en Rien bijvoorbeeld.

De hele dag bij de prachtige locatie Villa Ruimzicht te Doetinchem. Mooi weer, in het draaiboek genoeg tijd om met iedereen te kletsen en een fotoshoot samen met de kinderen in de directe omgeving van de villa. Alle ingrediënten voor dus een zomers feestje dat de hele dag (en avond) kan duren. En daar hoort uiteraard ook een biertje bij.!

En wanneer de bruidegom dan ook nog werkt bij die bekende brouwerij in het oosten des lands.. tja. Dan kan je als fotograaf de ringen maar op 1 manier vastleggen.

Proost! Grace & Niels