Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Golden hour at RDM

Voor wie het echte rauwe Rotterdamse havengevoel nog mee wil krijgen in een bruiloft is het RDM terrein op Heijplaat een aanrader. Grote kranen, haveninstallaties, zeeschepen en rauwe betonnen kades. Het RDM terrein ademt nog altijd het echt rauwe Rotterdam uit. En dat op nog geen 5 minuten varen met de watertaxi vanaf Hotel New York.

Janina en Shuker gaven elkaar het ja-woord omringt door het water van de Dokhaven en voor de deuren van de RDM Kantine. Een waanzinnige setting en (ook niet onbelangrijk) met prachtig weer. De kantine biedt een prachtige gelegenheid om met je gezelschap lekker te borrelen op de kade en binnen heerlijk te eten en te feesten.

En als je dan een zomerse avond op zo’n bijzondere locatie bent, dan kunnen een aantal golden hour foto’s natuurlijk niet ontbreken…

Liefs Niels en Sabine