Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

romantisch trouwen bij De Landgoederij

LM418B_SP0026.jpg

Karen en Wai Hong hadden we al een keer mogen vastleggen tijdens een pre-wedding shoot. Op de Posbank, omringd door weidse heidevelden. Een prachtige setting om in alle rust foto’s te maken in voorbereiding op de trouwdag.

Voor hun bruiloft zelf kozen ze voor een locatie in het centrum van ons land. Bunnik om precies te zijn. De Landgoederij is een evenementenlocatie waar je eigenlijk de hele trouwdag kan spenderen. De voorbereidingen en de daarbij behorende chinese deurspellen vonden plaats in Kasteel Cammingha dat onderdeel uitmaakt van het complex. Na even een uitstapje te hebben gemaakt voor een thee ceremonie en een korte fotoshoot vondt het burgerlijk huwelijk plaats in de een van de zalen van De Landgoederij. Omdat het prachtig weer was konden ze tijdens de receptie vervolgens heerlijk genieten van het ruimte buitenterras dat in verbinding staat met de kasteeltuin. Het werd dan ook een super relaxte dag vol met mooie momenten om vast te leggen.

Eentje waar we als bruidsfotograaf met veel plezier op terugkijken.

Liefs,

Jamie en Niels