Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

say sì to Italy.

LM300_SP024.jpg

Veel mensen dromen erover om in Italië te trouwen. Het begint allemaal met een roadtrip in je klassieke BMW. Een mooie villa afhuren. Familie en vrienden over laten vliegen en een heerlijk weekend met elkaar spenderen. Pizza en pasta eten, wijn drinken, romantische wandelingen door de glooiende heuvels van Toscane maken. En 's avonds een spetterend feest geven tot diep in de nacht die eindigt met een gezamenlijke duik in het zwembad. 

Er zijn mensen die er over dromen.. En er zijn mensen die het gewoon doen. Virginie en Niki bijvoorbeeld. En daar zijn wij als liefhebbers van goede feesten natuurlijk erg blij mee. 

Liefs, Niels