Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Sociëteitsgebouw aan de Maas

Op een prachtige plek middenin onze stad ligt het sociëteitsgebouw van De Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’.

De vereniging dat haar oorsprong vond in 1851 is een van de oudste watersportverenigingen van ons land en het sociëteitsgebouw dat gebouwd werd in 1909 weerspiegelt deze historie met verve.

Hoe tof is het dan ook om als roeikoppel je bruiloft hier te kunnen vieren. Trouwen in de prachtige zaal, omgeven met historie. En borrelen op het aansluitende privéterras met een waanzinnig uitzicht op de Maas en de skyline van de havenstad.

Niet veel koppels kunnen zeggen dit te hebben mogen meemaken, maar Noreen en Wouter wel. En Liefdesmomenten mocht erbij zijn. Toch weer een bucketlist puntje van onze lijst. ;)

Liefs, Sophia