Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Domaine d’Heerstaayen

LM301_0987_tduo_SP_1600px.jpg

Er zijn van die plekken waar je als fotograaf instant verliefd op wordt. En geloof me, dat is niet makkelijk, want als bruidsfotograaf zijn we wel wat mooie plekken gewend. Romantische kastelen, waanzinnige villa's, pittoreske kerkjes en luxe hotels. We komen er bijna dagelijks mee in aanraking. Iets als wat wij beschouwen als een groot voorrecht van onze positie.

Toch namen Rémon en Evelien ons mee naar zo'n plek. Een locatie verscholen achter Breda tegen de Belgische grens aan. Een plek waar je het gevoel hebt zo een glossy magazine in te lopen. Domaine d’Heerstaayen te Strijbeek is gemaakt en wordt onderhouden met liefde. Dat spreekt uit elk detail dat er te vinden is. En daar houden wij als Liefdesmomenten natuurlijk wel van.  

Het paste perfect bij de dag van het bruidspaar dat ook alles tot in de puntjes had geregeld. Niet alleen in Strijbeek, maar ook bij de feestlocatie in Kasteel Montfoort. 

Liefs, Sophia en Niels