Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

tuinfeest

SP_LM480_1392_tduo_1200p.jpg
SP_LM480_2678_t_1200p.jpg

Er zijn prachtige professionele locaties in Nederland om je bruiloft tiptop te organiseren. Maar wanneer je de mogelijkheid hebt om de bruiloft letterlijk in je achtertuin te vieren, dan is dat zeker te overwegen.

Iris en Jorrit gingen ervoor. De ceremonie was in het stadhuis, maar de rest van de dag vond in de tuin plaats. De setting was perfect. Inclusief foodtruck, een speciale tent voor het diner en eentje voor het spetterende avondfeest. Met wat hulp van catering & eventbedrijf Purple was alles tot in de puntjes geregeld.

Oh ja. En wanneer je als bruidegom ervaring hebt met draaien.. tja, dan kan je er natuurlijk niet onderuit om tijdens het feest even het plekje van de DJ in te nemen!

Party! =)

Liefs, Niels