Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

ze mui's vs de Hing dai's

Bij een bruiloft met Chinese tradities staan de bruidsmeisjes (ze mui's) paraat voor de bruid. En als de bruidsjonkers (hing dai's) samen met de bruidegom de bruid komen ophalen dan laten ze dat natuurlijk niet zomaar toe. Zo ook het geval bij de bruiloft van Jacky en Kin.

Eerst moeten de mannen de toegang verdienen. Niet alleen moeten er rode envelopjes met inhoud worden toegeschoven. Ze moeten ook bewijzen dat ze er alles voor over hebben om de bruid te mogen zien. Daar komen de deurspellen in beeld.

Ookal kunnen de spellen soms lichtelijk sadistisch zijn, ze zorgen voor veel hilariteit in de vroege ochtend! En de dames? Die presenteren het met een charmante glimlach. 

Liefs, Sophia en Niels