Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

generatie op generatie

Bij een aziatische bruiloft is de thee ceremonie een samenkomst van generaties. De jonge generatie die respect toont aan de oudere generatie. Het aanbieden van thee heeft daarbij een belangrijke symbolische waarde. En de oude generatie die het bruidspaar goede raad mee geeft en hen, zo vlak voor de huwelijksceremonie, zaken als geluk, liefde, wijsheid en rijkdom in alle facetten toewenst. Soms serieus en ingetogen, soms emotioneel, maar net zo vaak heel uitbundig en met de nodige humor.

Ook Kaikee en Jacky hielden deze mooie traditionele ceremonie in ere. En daar werd ook de aanstormende generatie niet vergeten.

De thee ceremonie is in ieder geval altijd weer een feestje om bij aanwezig te mogen zijn. En het is dankbaar werk om ze bij elkaar te zien en te mogen vastleggen.

Generaties groeien door, maar de beelden blijven.

Liefs, Sophia & Sjudkwan