Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Put on your dancing shoes

Lakehouse Rotterdam is inmiddels een begrip onder koppels die gaan trouwen in de omgeving van Rotterdam. En begrijpelijk. Want de locatie biedt een prachtige plek om, in de nabijheid van de stad, te trouwen op een groene buitenlocatie aan het water. En dat niet alleen. Ze hebben een sfeervolle zaal die er direct aan grenst. Ideaal dus wanneer je de buitenceremonie wil combineren met een goed feestje.

En wanneer je dat doet, tja… dan trek je als bruid natuurlijk wel eventjes je ‘dancing shoes’ aan. Inclusief knipperende led lampjes bij voorkeur. ;)

Lieve Kamani en Davey. We hebben als fotograaf genoten van jullie dag. Bij deze de eerste serie beelden. Meer is in de maak. =)

Liefs, Niels