Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

het omarmen van een staatsieportret

LM410_SP006.jpg

Wij als bruidsfotografen worden vaak in de arm genomen om juist de spontane momenten van de dag vast te leggen. Maar soms komt er een koppel bij ons aan tafel zitten die in aanvulling op dit soort foto's juist ook de waarde inziet van het zogenaamde staatsieportret. Of, hoe wij het vaak benoemen, het maken van een 'classic portrait'.

Zo ook Adriënne en Marten. Ze trouwden in het Koetshuis te Rotterdam, maar zochten speciaal voor deze serie foto's een plek in de buurt waar deze 'classic portraits' gemaakt zouden kunnen worden. In gezamenlijk overleg hebben we gekozen voor een locatie net aan de andere kant van de Maas. Kuyl's Fundatie gelegen in Kralingen.

Liefs, Niels