Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

van Herbaijum naar Rotterdam

LM350_SP005.jpg
LM350_SP007.jpg

Zo sta je vroeg in de ochtend als bruidsfotograaf (en -filmer) in het mooie Friesland... en een paar uurtjes later ben je met het bruidspaar weer aan de Coolsingel bij het stadhuis. Zo dynamisch kan het zijn. 

De liefde bracht Idwer (over de afsluitdijk) van Herbaijum naar Rotterdam. En ook op de dag van de bruiloft werd de route door Idwer en John weer afgelegd. In een snelle Porsche wel te verstaan. De Coolsingel was dus eigenlijk helemaal niet zo ver weg. =)

De families spendeerden de rest van de dag met elkaar bij de St. Joris Doele. Een prachtige historische locatie in het oude centrum van Schiedam. En Liefdesmomenten was erbij om het vast te leggen in foto en film.

Liefs, Joël en Smila (film) & Niels (fotografie)