Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Hotel New York, trouwen in Rotterdam

Rotterdam_HNY
trouweninrotterdam

Woah! Wat blijft het toch elke keer weer bijzonder om een op en top Rotterdamse bruiloft vast te mogen leggen! En wat hebben Vivianne en Robin het uiterste uit Rotterdam getrokken. Heerlijk!

De voorbereidingen en ceremonie in Hotel New York. Een fotoshoot bij Café Rotterdam, The Basement en het (Euromast) Park. En vervolgens over de Nieuwe Maas met de watertaxi richting Marconiplein om te dineren en te feesten bij de Vertrekhal aan de Lekhaven. Een veel Rotterdamsere bruiloft dan dat krijg je niet als je het aan ons vraagt..

Oh ja. En dan aan het einde van de avond natuurlijk weer opgehaald worden door een watertaxi om de huwelijksnacht in Hotel New York te spenderen. Combineer dat met een lekker enthousiaste groep gasten en een prachtige zomerse dag. Dan heb je als bruidspaar een hele bijzondere dag om op terug te kijken.

Liefs, Jamie en Niels