Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Leefgoed De Olifant en trouwen in Rotterdam...

markthal
deolifant

Soms heb je als bruidsfotograaf van die dagen dat je aangenaam wordt verrast. Dat kan hem zitten in kleine dingen zoals de keuze van de jurk, een mooie speech of gewoon de enthousiasme van de naaste familie. Maar dat kan hem ook zitten in de keuze van de plekken die het bruidspaar aandoet.

Zo trouwden Marieke en Hans in en rondom Rotterdam. Een gebied waar ons team al ruime ervaring heeft opgedaan in het vastleggen van bruiloften. Maar toch wist het bruidspaar me de hele dag aangenaam te verrassen. Zo kozen ze voor een fotoshoot in het centrum van Rotterdam. Maar dan wel rondom het marktplein. Ze trouwen voor de kerk in Capelle ad IJssel, maar dan wel in een prachtig klein kerkje in de oude kern. En de borrel? Dat was in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar dan wel in een super sfeervolle kas bij Leefgoed De Olifant.

Het resultaat? Een geslaagde dag vol met mooie momenten en lieve mensen.

Liefs, Niels