Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

luisteren naar het licht

LM372_SP014.jpg

"Luisteren naar het licht" Als je wel eens met een fotograaf in aanraking bent geweest, dan zal je dat wellicht bekend in de oren klinken. Een fotograaf weet namelijk als geen ander dat een goede foto alleen gemaakt kan worden wanneer je het aanwezige licht begrijpt en gebruikt.

Dit geldt des te meer voor een bruidsfotograaf. Tijdens een bruiloft hebben we namelijk niet de tijd om allerlei studiolampen mee te slepen naar de  plek van een fotoshoot. En dat betekent dat we moeten luisteren naar het het licht. Aan de ene kant beperkt ons dit soms in de mogelijkheden. Maar de leuke zijde is dat we hierdoor elke keer weer de mogelijkheid hebben om een andere soort bruidsreportage te maken. Ook als we al meerdere keren op een bepaalde plek zijn geweest.

Zo ook bij de bruiloft van Mette en Jan Joost. Deze vond plaats op het prachtige landgoed Groot Warnsborn aan de rand van Arnhem. Een plek waar we het geluk hebben gehad al meerdere keren te hebben mogen fotograferen. En toch komen hier, ook voor ons, weer verrassende beelden uit. Bijvoorbeeld omdat het zonlicht alleen op bepaalde plekken het dichte bos door kon dringen. Een cadeautje voor fotografen waar geen studiolamp tegenaan kan. 

Mette en Jan Joost. Dank voor de leuke dag!

Liefs, Joël en Niels