Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Romantiek als ingredient.

LM427_SP030.jpg

Wanneer je vraagt wat nu het meest memorabele moment was bij de bruiloft van Annemarie en Edwin, weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen. De dag zat vol met intieme en ontroerende momenten. Maar is was ook veel humor en niet te vergeten... een overvloed aan lekkernijen. Kortom. Alle ingrediënten voor een dag om nooit te vergeten.

De ceremonie vond plaats in een idyllisch kerkje aan de rand van Zwijndrecht. De Kijfhoekkerk. Een kerkje dat rechtreeks uit een romantische Franse film kon zijn geplukt. Omgeven door velden met hoog gras en weidse blikken.

Een privetuin was het decor voor een relaxte receptie. Mia Vita zorgde hier voor een overvloed aan oog- en tongstrelende lekkernijen. Voor de mensen die houden van 'food made bij heart' adviseren we om eens een kijkje te nemen op onze Instagram www.instagram.com/liefdesmomenten want van deze explosie aan zoeternij moeten we gewoon beelden gaan delen. Of surf naar www.miavita.nl voor meer info.

Vervolgens werd een besloten groep gasten nog getrakteerd op een prachtige rondvaart door de wateren van de Waal alvorens heerlijk te gaan dineren in restaurant Ros Lovell te Ridderkerk.

Wij kunnen niet kiezen.

Liefs, Grace en Niels